Am emotii, ma fastacesc un pic insa nu ma pierd cu firea astfel incat sa nu mai pot scoate un cuvant cand este el in preajma.
Pe mine una ma trec fiori prin stomac, inepe sa imi bata inima foarte tare, uneori chiar incep sa tremur si sa transpir sau incep sa rad isteric si sa vorbesc mult, sa fac misto de unele persoane sau chiar de persoana de care imi place.Dar faza cu tremuratul chiar nu o inteleg
Sincer sa fiu, atunci cand vad o fata pe care o indragesc, pur si simplu ma curpinde emotia desemnata de acea persoana pe care o agreez.Asta a fost din punct de vedere psihic, din punct de vedere fizic...cred ca stie toata lumea ce i se intampla unui baiat
Pai inima iti bate tare cand il vezi, te faci rosie-n obraji si nu mai sti ce sa-i spui.
deci ma panichez si dureaza ceva pana incep sa imi revin
dar odata ce mi-am revenit nu mai am nici un fel de emotie
ba mai mult sunt mult mai indrazneata
Pai, cam greu de explicat, simti fluturasi in stomac, iti simti inima ca bate mai tare, uneori te prefaci ca nu vezi acea persoana.e o senzatie ciudata.
Simt o emotie foarte foarte puternica,sunt extaziata,l-as strange in brate pana ar lesina,apoi l-as resuscita si l-as strange iar, eu nu numai ca-l plac, eu il iubesc si sentimentele sunt mult mai puternice.
Ma cum naiba voua vi se scoala?Mi unu mi se scoala dar cand o imbratisez nici chiar cand o vad. Oricum te emotionezi, tremuri putin poate ramai blocat cateva milisecunde. Oricum tare senzatia, as incercao de mii si mii de ori dar asta inseamna sa arunci la gunoi cateva fete
Cand il vad imi iau privirea de la el, daca nu o sa creada ca sunt topita dupa el. si el daca nu ma place, o sa isi bata joc stiind ca sunt topita dupa el
Eu ce simt? Cand e prin preajma mea la mai putin de 7 metri simt ca o iau razna.Nimic nu mai functioneaza.Si cand se apropie de mine sau cand sta cu mine si cu ceilalti prietenii ai nostri pe langa ca simt fluturasi in stomac,nu mai stiu vorbi,adica incurc cuvintele si tot ce fac imi iese pe dos dar de cand sunt impreuna cu el sentimentele acestea sunt mai slabe,si aici nu ma refer la fluturasii din stomac, ci ma refer la felul in care vorbes, nu mai incurc asa de mult cuvintele.Eh,asta simt eu.
Eu ce simt?Cand e prin preajma mea la mai putin de 7 metri simt ca o iau razna.Nimic nu mai functioneaza.Si cand se apropie de mine sau cand sta cu mine si cu ceilalti prietenii ai nostri pe langa ca simt fluturasi in stomac,nu mai stiu vorbi,adica incurc cuvintele si tot ce fac imi iese pe dos dar de cand sunt impreuna cu el sentimentele acestea sunt mai slabe,si aici nu ma refer la fluturasii din stomac,ci ma refer la felul in care vorbes,nu mai incurc asa de mult cuvintele.Eh,asta simt eu.
dragos78 întreabă: