| VacutzaRoscata a întrebat:

Tu cum dovedesti ca iubesti pe cineva?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Aratandu-i respect, afectiune, devotament, intelegere... Tratandu-l preferential, acordandu-i toata atentia din lume, rasfatandu-l in N-spe mii de feluri. In nici un caz injunghiindu-l pe la spate, cum obisnuiesc sa mai faca unii...

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Prin fapte si vorbe.
Prin mii de gesturi mai mici sau mai mari care sa-l faca fericit.
Devine centrul universului meu,si-l fac sa inteleaga asta.
Sinceritate,caldura sufleteasca,bucurie, zambet, ras si o mare inima care bate numai pentru EL!

| mgtow a răspuns:

Ascultand si ajutand la orice pe mama mea. Nimeni nu ma i-a de langa ea.

| Jack a răspuns:

Acuma sincer nu te-ai saturat de intrebarile astea cam penale straight face? de parca n'ai sti ca 90 % dintre raspunsurile pe care le-ai primi ar fi "ma dedic din tot sufletul lui " si bla bla bla vrajeli de adormit copiii straight face in plus nu o sa iti foloseasca la nimic happy sunt sigur de faptul ca ai avea intrebari mult mai utile la care nu ai gasit inca raspunsul si ai putea sa'l afli aici happy! ciau:*

| VacutzaRoscata explică:

Jack vrei ceva penal? uita-te la avatarul tau

| adriana_3818 a răspuns:

Incerc sa arat prin fapte intotdeuna... vorbele sunt de prisos.happy

| adina_8849 a răspuns:

Eu cred ca iubirea se simte nu trebuie dovedita cumva totul vine de la sine.

| alee19 a răspuns:

Depinde daca se merita sa dovedesti, daca stii a nu ai nicio sansa degeaba incerci sa dovedesti, sau daca sunteti prieteni foarte buni asta ar strica multe, dar in principiu o fac sa se simta mai importanta decat cealalte, o bag mai mult in seama, caut sa stau mai mult cu ea, o fac sa se simta mai pretioasa decat cele din jur, si cand pot ii fur cate o imbratisare, un pupic, iar apoi totul creste daca vad ca si ei ii place si ma accepta. nu e bine sa dovedesti prea mult cuiva ca iubesti ca si.o ia in cap. totul e bine dat cu linguritza. ai grija de tine

| Ododododo a răspuns:

Pffff pai in primul rand ii arat ca o iubesc(pe persoana respectiva)
imbratisari,saruturi,fac ceva care sa ii placa cina romantica ori ceva ceva,fac lucrurile care o sa ii placa, renunt la visele mele daca trebuie ca sa ii fiu alaturi, ii dau libertatea pe care o merita fiecare om.
Daca este in spital fac tot ce se poate sa ii fiu alaturi deoarece dragostea e mai puternica decat prejudecatiile.

| QAkkyQ a răspuns:

Ii arat prietenie si il imbratisez. daca e iub meu il sarut dulce si ii spun in fata''Te iubesc!''

| PaIn08 a răspuns:

Iti asculti inima si mai departe te descurci

Întrebări similare