Aratandu-i respect, afectiune, devotament, intelegere... Tratandu-l preferential, acordandu-i toata atentia din lume, rasfatandu-l in N-spe mii de feluri. In nici un caz injunghiindu-l pe la spate, cum obisnuiesc sa mai faca unii...
Prin fapte si vorbe.
Prin mii de gesturi mai mici sau mai mari care sa-l faca fericit.
Devine centrul universului meu,si-l fac sa inteleaga asta.
Sinceritate,caldura sufleteasca,bucurie, zambet, ras si o mare inima care bate numai pentru EL!
Acuma sincer nu te-ai saturat de intrebarile astea cam penale ? de parca n'ai sti ca 90 % dintre raspunsurile pe care le-ai primi ar fi "ma dedic din tot sufletul lui " si bla bla bla vrajeli de adormit copiii in plus nu o sa iti foloseasca la nimic sunt sigur de faptul ca ai avea intrebari mult mai utile la care nu ai gasit inca raspunsul si ai putea sa'l afli aici ! ciau:*
Eu cred ca iubirea se simte nu trebuie dovedita cumva totul vine de la sine.
Depinde daca se merita sa dovedesti, daca stii a nu ai nicio sansa degeaba incerci sa dovedesti, sau daca sunteti prieteni foarte buni asta ar strica multe, dar in principiu o fac sa se simta mai importanta decat cealalte, o bag mai mult in seama, caut sa stau mai mult cu ea, o fac sa se simta mai pretioasa decat cele din jur, si cand pot ii fur cate o imbratisare, un pupic, iar apoi totul creste daca vad ca si ei ii place si ma accepta. nu e bine sa dovedesti prea mult cuiva ca iubesti ca si.o ia in cap. totul e bine dat cu linguritza. ai grija de tine
Pffff pai in primul rand ii arat ca o iubesc(pe persoana respectiva)
imbratisari,saruturi,fac ceva care sa ii placa cina romantica ori ceva ceva,fac lucrurile care o sa ii placa, renunt la visele mele daca trebuie ca sa ii fiu alaturi, ii dau libertatea pe care o merita fiecare om.
Daca este in spital fac tot ce se poate sa ii fiu alaturi deoarece dragostea e mai puternica decat prejudecatiile.
Ii arat prietenie si il imbratisez. daca e iub meu il sarut dulce si ii spun in fata''Te iubesc!''