Traiesc pentru a satisface nevoia camionului de a livra marfa la destinatie si ma implinesc facand datoria de meserias pe drumuri straine.
Pentru că mi s-a dat posibilitatea. Fără supărare, întrebarea e foarte proastă, nu ca şi conţinut, e ceva interesant, dar un copil aflat în depresie care să zicem ar fi abandonat de prieteni sau ceva, ar vedea întrebarea asta şi i-ar putea trece prin cap că el nu are motiv să trăiască, având deodată o perspectivă că viaţa lui e degeaba. Doar o părere, nu mi-o lua în nume de rău dar cunosc câteva persoane care chiar simt asta, iar întrebarea ta doar le-ar accentua acea părere.
Da ar putea sa fie si cum spui tu dar daca ar mai trai indeajuns incat sa dea un click pe intrebare ar vedea totusi ca existe motive de a trai. Intotdeauna cand vad oameni tristi/suparati, copii in stare de depresie sau oameni in general care au nevoie de un sfat -> sfatul pe care il dau tuturor este sa se indragosteasca pentru ca asa isi pot creea o noua lume in care sa traiasca fericiti.
Eu traiesc pentru ca mi s-a dat ocazia de a ma naste si odata cu asta, sansa de a-mi implinii visul
Visul tau este sa devii hokage?
>_> cate minte poti sa ai.
De ce spui asta?
iamy întreabă: