anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tu iubesti cu adevarat?

12 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Deocamdata,nu,si aproape ca ma simt prost, caci el ma iubeste enorm.Simt afectiune, dar iubire nu.In schimb,atunci cand ajung sa iubesc un om, da, il iubesc cu adevarat.
Faptul ca mai iubesc doi oameni prezenti in viata mea se pune?

| TitiDrLove a răspuns:

Cand sunt indragostit de cineva, iubesc cu adevarat! Dar bine.ca nu toate vor asta...mai ales ca eu sunt mai romantic, sentimental si incerc sa traiesc fiecare clipa alaturi de persoana iubita intr-un mod mult mai diferit de cei care nu dau importanta unei relatii.Imi place sa existe intelegere,comunicare, rabdare, pasiune etc... si visez intr-adevar la multe momente precum : o noapte sub cerul plin de stele in jurul unui foc..pe marginea unui lac cand luna se oglindeste in acesta.chestii de genu` laughing acum stiu ca o sa rada 70% din fete de mine! Asta sunt, asa iubesc! Cine ma place ma place asa happy

| MMihai a răspuns:

În general da.
Pentru moment sunt singur!

| lolly a răspuns:

Da

Răspuns utilizator avertizat
| XK a răspuns:

Pai da, iubesc cu adevarat...Pt ca am o iubita, si daca nu o iubeam nu ii spuneam asalaughing

| AnNe a răspuns:

Pentru moment dahappydar acum nu ma mai intereseaza am uitat totullaughing

| deea89 a răspuns:

In ultimul an imi iubesc doar parintii si sora...restul n`am treaba laughing)
de iubit un baiat nu mai vreau sa iubesc ca nu se merita straight face

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Mi-e teamă că nu. Oricât aș vrea, nu sunt capabilă. Iubirea constă în multe aspecte pe care nu mi le pot asuma.

| MayaDaya a răspuns:

Sincer! Chiar poti iubi si "fals"?! Iubirea e sau nu e! Cand iubesti, iubesti pentru ca asta simti, iar daca nu "iubesti cu adevarat", inseamna de fapt ca nu iubesti(si, deci, e vorba despre alt sentiment).

| Grimalkin a răspuns:

Mm, sincer am crezut de cateva ori ca iubesc cu adevarat, dar de fapt am confundat sentimentele de dragoste cu alea de simpatie puternica.

| ღByByღ a răspuns:

Da

Întrebări similare