Da, iubesc.
Pe iubitul meu, Marius.
De ce?
As putea sa-ti dau multe motive, il iubesc pentru ca ma face fericita, il iubesc pentru ca ma inveseleste mereu, il iubesc pentru cum e el, il iubesc pentru ca mereu mi-a fost alaturi, il iubesc pentru ca mereu cand ma enerveaza, ma face sa-l iert fara "Scuze", Il iubesc pentru ca mereu ma intelesetc. . Il iubesc pentru ca e EL. Pentru ca fara EL n-as mai putea sa fiu eu.
[Deasemenea imi iubesc parintii, prietenii, rudele. ]
Mie imi pasa doar de mine, in lume este prea multa nesimtire si inselaciune ca sa imi permit o prietena asa ca alone for life.
Da iubesc. Un baiat, sa dau nume ar fi de prisos pentru ca nu te ajuta cu nimic. Pentru ceea ce este, pentru ca stie sa se comporte.
Da. Pe Dumnezeu in primul rand. Fara motiv, pur si simplu...pentru ca mi-a dat viata, si ma ajuta la greu si nu numai...pentru ca e Dumnezeu.
pe parinti- iubire neconditionata
Pe prieteni...si pe vreo 2 baieti aiuriti care nu stiu asta...
viata e ciudata, stiu.
Normal ca iubesc.Toata lumea iubeste intr-o oarecare masura, nu putem trai fara iubire.
Pai imi iubesc parintii enorm, surioara mea, bunicii si matusa-ii iubesc pentru ca fac parte din familie, si nu mi-as putea descrie viata fara ei.Imi iubesc si prietena cea mai buna, baiatul de care sunt indragostita si catelusa mea.
Da, iubesc.
Pe cine? Pe prietenul meu Cipri.
De ce? Poi asta chiar nu stiu sa-ti raspund. Adica il iubesc pentru ca imi umple viata, pentru ca e golu` care imi lipsea, pentru ca imi infrumuseteaza zilele, pentru ca nimeni nu e ca el, pentru ca ma intelege, ma respecta, ma sustine si pentru ca ma iubeste asa cum nimeni n`a facut`o pana acum.
Funda?
Numai bine :*
Da o fata pe nume LIVIA frumoasa desteapta de incredere buna are toate calitatile pe care as putea sa le vreau de la o fata
Da iubesc
un baiat
pentru ca el e mereu langa mine, pentru ca stii cand sa ma ia in brate, pentru ca nu ii este rusine sa mearga cu mine in oras si sa se invarta in ploaie pe mijlocul drumului, pentru ca el crede in fantome, pentru ca imi mananca strugurelu cand incearca sa il foloseasca, pentru ca se comporta ca un copil dar stie cand sa fie matur, pentru ca ma musca, ma gadila, ma ciupeste fara sa ii pese daca vede cineva asta, pentru ca atunci cand vorbesc prea mult ma saruta ca sa incetez, pentru ca atunci cand ne certam ma ia in brate si imi sopteste ca ma iubeste, pentru ca face gropite atunci cand zambeste... sincer nu stiu de ce il iubesc dar il iubesc din tot sufletul
Da iubesc
in primul rand imi iubesc parintii desi m-au facut sa sufar enorm.
in al doilea rand ii iubesc pe toti cei care fac parte din familia mea
si...nu in ultimul rand il iubesc pe acel baiat, cu care nu mai sunt din cauza parintilor. da! il iubesc pe kalin. e un baiat extraordinar care a facut o multime de lucruri pentru mine si mi-a dovedit ca ma iubeste cu adevarat.si care, dupa o despartire crunta inca ma iubeste si mi-o demonstreaza, desi stie ca iubirea noastra este gen un imposibila.IL IUBESC!
funda?
DA.Numele nu conteaza. De ce: pentru ca merul cand imi aduc aminte de el am un zambet pe buze. dar si mica lacrima, ptc cel putin 2 ore pe zi ma gandesc la el
Da, iubesc o fata pe nume Andreea.
De ce? Fiindca are toate calitatile pe care mi le pot dori de la o fata!
Iubesc
un coleg de la scoala de fapt fost coleg din scola nu erm in aceeasi classa toti ziceau ca e urat dar mie imi placea... na. nu stiu nici eu ce vedeam la el cand ma uit in opoze imi dau seama ca este urat dar cand il vad pe strada nu stiyu. simt ceva... sincer nici eu nu stiu de ce
Da. pe iubitul meu normal pentru ca imi petrec majoritatea timpului cu el, avem incredere unu in celalalt si sunt indragostita de el... si pot spune ca pe cel mai bun prieten al meu care ma ajutat in cele mai grele momente de pana acum si m-a sustinut intr-un mod foarte placut, desi acum ne-am mai deparat.
Da, pe un baiat de nume Florin! motivul? nu il stiu. Dar stii se zice sa nu iubesti frumusetea pentru caci cu timpul va disparea, nu iubii lucrurile materiale ( banii, masini) pentru caci cu timpul si acestea vor disparea, ect. atunci cand simti ca iubesti pe cineva si nu stii motivul pentru care o faci atunci iubesti cu adevarat, iar daca te indragostesti de caracterul unei persoane, deja esti pierdut! Eu asta iubesc la el: caracteru, si in afara de asta nu stiu ceea ce iubesc la el, dar pot sa zic ca pentru prima data simt ca atunci cand ii spun ca il iubesc o spun cu toata inima, si cu toata sinceritatea!