| nonny50 a întrebat:

"Tu renunti la iubire din dorinta de a nu mi face mie rau, dar esti prea prinsa de chestia asta ca sa mai observi ca atunci cand nu esti langa mine imi faci rau!

Ok, nu mai zici nimic, nici nu trebuie, imi dau seama cum te simti, vreau doar sa stii ca nu o sa renunt niciodata la visele si dorintele noastre, siii o sa astept ziua cand D`zeu le v-a implini! acum poti sa nu mai vb cu mine, inca nu am terminat ce am de spus si cred ca nu as termina niciodata, poate ca altii, care au fost impreuna atata timp cat am fost noi nu au nici ce vorbi, nu au atatea de povestit, noi, avem ce povesti mult timp de acum incolo! in fine, nu stiu daca o sa poti sa stai in bratele altcuiva fara sa te gadesti la primul sarut care a facut sa ti sara inima din piept! sper sa poti, dar nu cred! si poate ca ti se pare ciudat ca nu renunt si ca sunt asa insistent, dar, stii cum e, barbatul nu`si cauta femeia perfecta, si`o construieste! gata, nu te mai plictisesc, pa

EA: eu nu st FEMEIE!

EL: era o chestie, daca uh doar aia ai inteles din tot ce am zis eu

EL: oke, poti sa nu mai raspunzi, te las in pace, dar nu renunt! scuza`ma ca te iubesc! pa

EA: te scuz

EL: eu ma omor aici, mai am putin si mi dau lacrimile.si uh ai chef de misto

EA: da

EL: crezi ca daca imi faci asa, daca iti bati joc de mine sau faci misto o sa renunt, NU, niciodata! continua, calca`ma`n picioare!

EL: spune cevaaaa! (cuprins de disperare)

EA: dc?

EL: uh chiar nu ai inteles nimic din ce am zis eu pana acum?

EA: nu!

EL: minti, e realitate, numai si numai realitate, ce am zis, sunt ultimele cateva luni din viata ta, pe care nu o sa poti sa le uiti niciodata

EL: de ce continui sa te prefaci?

EA: paa!

EL: te distruge tot ce am zis, stii bine ca e numai adevar!

EL: sa fi tu fericita alaturi de altul, care probabil nu o sa fie nici pe sfertul meu

EL: si atunci sa te gandesti la mine

EL: si sa incepi sa plangi, sa simiti cum incepi sa nu mai rezisti.si sa vrei sa dai timul inapoi

EL: pa

EA: bine bine

EL: ti se par prosti, dar o sa vezi!

EA: bine!

EL: la revedere iubire!

...

11 răspunsuri:
| Visecolorate a răspuns:

Mai demult credeam ca baietii nu pot iubi, ca nu stiu, ca nu cunosc acest sentiment. Insa totul depinde de persoana pe care o iubesti. Sunt si fete si baieti care isi bat joc. Nu stiu ce sa spun. Aproape ca mi'au dat lacrimile cand am citit. Sunt intr'o situatie asemanatoare. Stiu ce inseamna sa suferi, stiu ce inseamna sa lasi mereu de la tine, stiu ce inseamna sa iti spuna toata lumea sa o/il lasi balta caci nu merita. Si asa e. Insa atunci cand iubesti treci multe cu vederea. Uiti, ierti, ajuti, treci peste. Presupun ca tu esti "el" din asta. Nu stiu ce sa iti spun, eu ma lupt cu aceeasi poveste, cu aceeasi iubire de cativa ani, chiar daca sunt o copila. Uneori am impresia ca am uitat doar pentru a reveni iar in acelasi cerc. Nu pot sa spun decat ca poate ea isi va da seama cu adevarat de ce simti. Poate se va schimba si ii va parea rau...

| nonny50 explică:

Cat de idioate pot sa fie unele persoane! oh go on

| nonny50 explică:

Fiecare are dreptul la o parere! happy Nu stia nimeni ca persoana respectiva esti tu!

| n30x a răspuns:

Lol ma pai u esti barbat? Inteleg ca ai iubit-o mult si o mai iubesti da e clar ca ea nu mai e interesata de tine i-a luat ochii altu care probabil o freaca si ii da tot ce-i trebuie ca sa nu se gandeasca la tine. Uit-o si nu mai pune atata suflet in relati. Cand o sa o gasesti p cea care merita o sa iti dai seama happy. Hai du-te si nu ii mai scrie.

| nury a răspuns:

Wow... ce sa-ti spun eu am fost intr-o situatie asemanatoare si pot sa te asigur ca o sa-i para rau cum imi pare rau si mie crying(

| Bogdanna a răspuns:

N30x copilule ma cunosti ca sa vb ce fac eu! cu cine umblu cine mi-a luat ochii cum zici uh ( daca mi i`a luat cineva) ahhh ce oameni fara creier...m rg ai raspuns doar ca sa te afliiii in treaba ...nu e de tine pe aici happy

| Bogdanna a răspuns:

Nu are dreptul sa jigneascawinking

| Diiaaa_3397 a răspuns:

Si uite-o pe Marea emineascaaalove struck

| SeargentFrost a răspuns:

Viata e cu susul in jos, sa nu te lasi prins in iubire daca aceasta nu este impartasita, pune suflet atunci cand crezi ca e de cuviinta, poate a gasit pe alutl mai bun, poate mai rau dar tu, ca fiecare, ramai unic si asata nu se poate schimba, nu stiu ce fel de persoana esti dar nu lasa asta sa te doaboare, "incercarea moarte n-are" asa ca cauta pe cineva care te va iubi cu adevarat happy

| SeargentFrost a răspuns:

Mama, cum am ajuns asa sentimental, cred ca dragostea e un virus happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe facebook, numai rromele pun descrieri d'astea la poze.
www.cocalari.com