Mai demult credeam ca baietii nu pot iubi, ca nu stiu, ca nu cunosc acest sentiment. Insa totul depinde de persoana pe care o iubesti. Sunt si fete si baieti care isi bat joc. Nu stiu ce sa spun. Aproape ca mi'au dat lacrimile cand am citit. Sunt intr'o situatie asemanatoare. Stiu ce inseamna sa suferi, stiu ce inseamna sa lasi mereu de la tine, stiu ce inseamna sa iti spuna toata lumea sa o/il lasi balta caci nu merita. Si asa e. Insa atunci cand iubesti treci multe cu vederea. Uiti, ierti, ajuti, treci peste. Presupun ca tu esti "el" din asta. Nu stiu ce sa iti spun, eu ma lupt cu aceeasi poveste, cu aceeasi iubire de cativa ani, chiar daca sunt o copila. Uneori am impresia ca am uitat doar pentru a reveni iar in acelasi cerc. Nu pot sa spun decat ca poate ea isi va da seama cu adevarat de ce simti. Poate se va schimba si ii va parea rau...
Lol ma pai u esti barbat? Inteleg ca ai iubit-o mult si o mai iubesti da e clar ca ea nu mai e interesata de tine i-a luat ochii altu care probabil o freaca si ii da tot ce-i trebuie ca sa nu se gandeasca la tine. Uit-o si nu mai pune atata suflet in relati. Cand o sa o gasesti p cea care merita o sa iti dai seama . Hai du-te si nu ii mai scrie.
Wow... ce sa-ti spun eu am fost intr-o situatie asemanatoare si pot sa te asigur ca o sa-i para rau cum imi pare rau si mie (
N30x copilule ma cunosti ca sa vb ce fac eu! cu cine umblu cine mi-a luat ochii cum zici uh ( daca mi i`a luat cineva) ahhh ce oameni fara creier...m rg ai raspuns doar ca sa te afliiii in treaba ...nu e de tine pe aici
Viata e cu susul in jos, sa nu te lasi prins in iubire daca aceasta nu este impartasita, pune suflet atunci cand crezi ca e de cuviinta, poate a gasit pe alutl mai bun, poate mai rau dar tu, ca fiecare, ramai unic si asata nu se poate schimba, nu stiu ce fel de persoana esti dar nu lasa asta sa te doaboare, "incercarea moarte n-are" asa ca cauta pe cineva care te va iubi cu adevarat