Daca il placi,de ce ai zis ''si ce daca ''.ai gresit,fiecare baiat are orgoliul lui,si poate ca l-ai ranit.Dar totusi daca il iubesti si te iubeste nu ai nimic de pierdut,poti sa-i spui direct daca esti mai tupeista,insa daca nu ai curaj incearca sa-i arati ca-l iubesti,fa-l pe el sa isi dea seama.(stai pe langa el, priveste-l, vorbeste cu el ).eu te sfatuiesc sa lupti pentru iubirea dintre voi. multa bafta scumpo.te pup
Daca si el te place atunci sunei k si tu ai aceleasi sentimente ...inainte sa fie prea tarziu
Hmm tipul asta cand o sa fie in clasa11...o sa fie mai inalt ca tine desigur...si inca o chestie mai vedem mai incolo cand mai creste acu e doar un pustan si banuiesc ca si tu esti la fel doar o pustoaica fara suparare asta este adevarul
Suntem de aceeasi varsta si cred ca te inteleg .
Incearca sa ii spui dirigintei tale sa va mute la loc.si incearca sa vorbesti mai mult cu el, sa iesiti impreuna undeva...la un film,un suc,o plimbare etc. sfatul meu este sa nu ii spui ca il placi pentru ca nu ar mai avea farmec si poate te`ar lua in bataie de joc..., deci incearca sa te apropii cat mai mult de el si iti spun un secret , la mine merge mereu : cu privirea faci aproape orce
manu1993 întreabă: