| lolitagirl a întrebat:

Ufff m-am desp.de fostul` meu iubit si m-am gandit sa ii spun adevarul unui baiat care il iubesc de aproape 3 ani big grin dar nu stiu ce sa fac suntem prietenii foarte buni si nu doresc sa stric aceasta prietenie...straight face dar nu mai rezist vreau sa ma eliberez si sa ii zic...sad ce credeti ca ar trebui sa fac?

5 răspunsuri:
| Duhovnicul a răspuns:

O relatie amoroasa cu cel mai bun prieten e foarte tentant happy. Ar trebui sa iti faci curaj si sa ii spui dar incearca totusi sa il abordezi mai subtil, te inteleg de ce ai avea "temeri " ca s-ar putea ca dupa ce va afla ce sentimente ai pentru el, sa se comporte altfel cu tine stiind ca nu il vezi doar ca pe un simplu prieten.
Succes

| Dan a răspuns:

Spune, draga ce mai stai! Iti este rusine?

| dianafofiu a răspuns:

Eu pesonal i-as spune fiindca daca este un prieten adevarat va intelege. Unele persoane vor sa aiba prieteni adevarati care sa nu fie interesati de ele dar acest lucru nu afecteaza prietenia voastra.

Tu, atunci cand te vei hotari sa ii spui, fa-o discret sa vezi cum reactioneaza. Ceva de genul:
" Imi place foarte mult de tine, esti mai mult decat un prieten si nu vreau ca asta sa ne distruga prietenia"
Stii vorba aia, nu risti, nu castigi asa ca, cu riscul ca prietenia voastra poate fii putin patata, el trebuie sa stie ce simti.
eu asa as facebig grinbig grin

Sper ca te-am ajutat:*

| Pijamale a răspuns:

Mai stai asa inca 3 ani, ca stai bine oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca daca ii spui faci vreun rau? Eu nu cred, deoarece daca sunteti prieteni buni si tineti unul la celalalt, nu se va supara.Cred ca este foarte greu si dureros in acelasi timp sa stai langa mihai si sa nu ii spui ce simti pentru el. Te ai gandit? Poate si lui ii placi.Multa bafta.