| MarieBGossipGirl a întrebat:

Uhhh, am o istorioara luunga, totul a inceput cind eu si Sanda (prietena mea cea mai buna) ne-am indragostit de doi baieti, tipii erau si ei prieteni (Misha & Andrei), insa vara asta Misha mi-a propus mie in site-ul odnoklassniki.ru sa ne facem cunostinta si mi-a spus ca-i place de mine, iar mai apoi mi-a propus sa facem dragoste, mai pe scurt eu l-am trimis acolo unde trebuia, apoi ne-am vazut de citeva ori la scoala cind eram cu prietena mea si el cu prietenul lui, de fiecare data ei se faceau ca nu ne observa, insa nu demult ei ne-au oprit odata mergind pe scari si faceu ponturi, mai pe scurt ne faceau sa ridemm, si acum de fiecare data cind mergem la cantina, ei merg din urma noastra si nici macar nu-si cumparau cevaa...si cind ieseam de fiecare data ei erau dupa sau inaintea noastra, eu si Sanda nu stim ce sa credem deja, astazi Misha s-a apropiat la cantina de mine, adica s-a apropiat la spatele meu a spus "amm." si s-a dus repede la Adrian.Eu cu prietena mea deja nu stim ce sa facem si ce sa credem, stept parerile voastre, apreciez fiecare raspuns! mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
| Ady192 a răspuns:

Pai baiatii au chef de joaca mereu cand vine vorba de fete simpatice...crede-ma ca am facut si lucruri mai rele la viata mea...ce sfat as putea sa-ti dau daca nu vreti sa aveti nicio treaba cu ei mai bine ii ignorati ca sigur or sa se plictiseasca la un moment dat

5 răspunsuri:
| papusikk a răspuns:

Vrea sa ti-l traga.

| LeoDorin8 a răspuns:

Sunati la hinghieri sa ii castrezehappy

| Funner a răspuns:

Uite si pe http://moldfun.net/faza-tare-la-telefon o istorioara haioasa

| MarieBGossipGirl explică:

Noi nu vrei sa-i ignoram pentru ca ne place de ei...mie de Misha iar Sandei de Adrian...big grin

| MarieBGossipGirl explică:

Varianta cu castratu` imi place...big grin don't tell anyone