Tu nu stii pe ce lume traiesti. ai sentimentul ala ca tot ce ti se intampla e pe bune. eu zic sa mai astepti putin. putin. ai sa vezi cate poate face timpul
Mesajul pe care ţi-l transmite inima mi se pare destul de ambiguu... Înţeleg, de pildă, că ai nevoie de o prietenă, de o confidentă, de un model. Ar trebui să cerni un pic mesajul inimii şi să încerci să-l înţelegi cu mintea... Cât despre beţie, ea nu este neapărat generatoare de adevăruri, ci un dezinhibator.
Mdaa nu prea am inteles ce ai vrut sa zici, dar in fine chestia e ca am prieteni si foarte apropiati, dar eu de ea am nevoie si crede-ma ca stiu ce simt pentru ea, si nu e apreciere sau faptul ca tin la ea.Pur si simplu o iubesc, e tot ce am mai scump pe lume
Asta ar însemna ca sunteți bune prietene Dar dacă sentimentele sunt altfel...ar fi bine sa te duci la un psiholog Si uneori cand te indragostesti tb sa alegi cu capul nu cu inima
Sunteti prietene foarte bune
Esti sigura ca ai aceste sentimente? Poate ti la ea doar ca o sora si iti e frica s-o pierzi :*
Vezi ce faci pentru ca tot TU o sa dai socoteala vietii mai incolo
Da, sunt foarte sigura. Si da o consider si ca o sora si mi'e frica sa o pierd, dar stiu ce simt pentru ea, si asta e dragoste... Si stiu ca eu o sa trebuiasca sa dau socoteala vietii mai incolo, dar imi asum acesti risc :3
beausingurlamasamea întreabă: