Prietena eu nu am ce sa-ti comentez, sunt voluntar pe ambulanta si acum 2 zile am luat o fata de 15 ani care a inghitit o gramada de medicamente ca sa-si ia zilele tot din cauza prietenului. concluzia mea e ca tu daca erai sora mea numai ramanea nici rahat de analiza din boul ala. stiu ca tineai la el si incercai sa fii din nou cu el, dar el daca era cu aia si stiiai asta, de ce mai incercai cu el? sa zicem ca ar fi vrut sa fie impreuna cu tine, nu crezi ca ar fi fost in continuare cu aia? da-l dracu, e un curvar si un prost, de ce pui atata suflet pentru el? in schimb ai vazut ca a vrut sa te faca de ras de fata la toti prietenii tai.
Acum 3 saptamani ti-am raspuns la intrebare -ba chiar destul de, detaliat -Trebuie sa intelegi ca nu se mai poate -Peste o vreme o sa il uiti si totu va fi bine.Ce inainte de el nu ai mai Iubit si atrecut -trebuie sa faci altceva sa devii mai curajoasa si sa iti recastigi prietenii inapoi.
Cam acelasi lucru am patit si eu... E foarte greu, multe nopti albe, multe ganduri, analize, te intrebi constant ce ai fi putut face, cu ce ai gresit, cu ce e respectiva mai buna decat tine. O sa dureze o perioada pana iti revi, una destul de lunga. Dar stii cum e, "caracterul omenesc te lasa des fara cuvinte". Iti spun din propria experienta, ca roata se intoarce tot timpul, chiar de 2 ori mai rau! Si poate nu acum, poate nu anul viitor, poate nu peste 2 ani, dar cu siguranta se va intoarce. E o lege. Ideea e ca tu, in momentul asta, trebuie sa fi foarte puternica, sa ai incredere in fortele tale, sa nu uiti ca esti perfecta asa cum esti si ca nu ai nevoie de nimeni si nimic ca sa fi fericita. Pana la urma, stii cum e, singur te nasti, singur mori... Daca crezi ca ai nevoie sa vorbesti cu cineva sau nu stiu, sa nu te simti singura, lasa-mi un mesaj privat si o sa incerc sa te ajut, pentru ca stiu cat de mult doare.