| Bellaconcavella a întrebat:

Uita-ti cum sta treaba,
in ultimul timp, prietenul meu nu mi-a mai spus deloc "te iubesc", mai exact de o saptamana si noi am stat foarte mult timp impreuna, a fost chiar ziua noastra in care am implinit 3 luni si am stat impreuna, sarutari, imbratisari si totusi am simtit nevoia sa aud aceste cuvinte si nimicsad, nu vreau sa ii atrag atentia pentru ca imi e frica sa nu devina o obisnuinta, adica sa o spuna doar ca sa imi faca pe plac(pentru ca tinde sa faca asta)
C sa cred? stiu ca poate suna prosteste dar totusi mi-am zis sa va intrebhappy
Multumesc pentru seriozitate

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dupa doar 3 luni de relatie nu are cum sa te iubeasca. Asa ca daca ti-o spune, o spune doar ca s-o auzi, de amorul artei. Dragostea e un sentiment complex, care apare dupa ce iti cunosti bine partenerul, cu defecte si calitati, dupa ce treci cu el prin situatii si bune si rele, dupa ce se instaleaza intimitatea. Nu se naste peste noapte. Peste noapte se naste doar indragosteala care trece tot peste noapte. Probabil partenerul tau e sincer, asteapta sa te cunoasca cu adevarat si sa se indragosteasca real de tine pentru a-ti face declaratii de dragoste pe care sa le si simta, nu doar sa le rosteasca.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Cuvintele sunt doar simple cuvinte.
Sunt doar 3 luni, nici nu vă cunoaşteţi bine.
Şi mie mi se pare mai intens s-o îmbrăţişez şi să-mi simtă pulsul accelerat în prezenţa ei decât să fac declaraţii de dragoste.
Nu este un motiv de îngrijorare şi nici motiv să crezi ceva, orice.
Salut.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Sunt mulţi bărbaţi care nu simt nevoia să spună te iubesc ăla aşa des. Depinde ce tip de persoană e prietenul tău. Îţi pot sugera să-i spui tu că-l iubeşti, poate el aşteaptă asta de la tine şi să vezi cum reacţionează. După mai repetă asta bine la intervale de timp de două ori pe zi şi să vezi dacă-ţi spune el vreodată fără ca tu să-i spui. Aşa ai să-ţi dai seama dacă ai motiv să te îngrijorezi sau nu! Baftă!

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Eu cred ca poate sa te iubeasca si dupa 3 luni. Sau acea iubire poate fi si un sentiment de atasare. Probabil prietenul tau nu vrea sa "te inveti" laughing. Sau nu e obisnuit sa isi arate sentimentele, poate nu vrea sa fie siropos. Si crede-ma ca o fapta zice mai mult decat 1000 de cuvinte. Conteaza cum se poarta.
Ce ai vrea? Sa-ti spuna te iubesc si sa nu se poarte frumos.
Un te iubesc aruncat asa? E mai bine prin fapte. Cred eu. straight face Pup.

| Fillaide a răspuns:

Daca spui ca ati stat mult timp impreuna (v-ati sarutat, imbratisat etc.) tu ai simtit afectiune din partea lui? Daca da, poate si el crede ca nu e nevoie sa iti si spuna, pentru ca crede ca simti.

| ramonatm17 a răspuns:

Eu sunt cu prietenul meu de 8 luni de zile iar pana acum toate cuvintele de,, te iubesc,, pe care le-am auzit au fost spuse la graba. eu una nu consider ca ma iubeste si nici ca il iubesc, iar dupa o discutie care am avut-o cu el, se pare ca e de aceeasi parere. e usor sa zici te iubesc...pentru ca e usor sa vorbesti, sa scoti niste cuvinte pe gura, insa e mai greu sa simti asta. eu una cand am auzit primul te iubesc m-am simtit ff bine si fericita, dar analizand situatia mi-am dat seama ca nu e chiar asa. acum a devenit ceva banal.imi zice tot timpul dar cu siguranta cel ce arata prea multa dragoste nu simte.

nu te grabi sa tragi concluzii dupa 3 luni, asteapta, invata sa ai rabdare si invatati sa va cunoasteti unul pe celalalt si sa va intelegeti. dragostea nu inseamna doar sarutari si imbratisari, sau cuvinte... e mai mult de atat.

| Micheline a răspuns:

"Am învăţat că, dacă cineva nu te iubeşte cum ai vrea tu, nu înseamnă că nu te iubeşte din tot sufletul…"Nu vorbele conteaza ci faptele. Vorbele sunt trecatoare.Asta nu e un motiv sa fii trista. Poate ca el considera ca un "te iubesc" nu este mai intens decat o imbratisare sau etc.Deci stai linistitahappy

| raluca_9705 a răspuns:

Eu am 4 luni cu prietenul meu. dar nu mi-a spus ca ma iubeste. e de ajuns sa imi dovedeask prin anumite gesturi, draga mea iubirea nu sta in 2 cuvintehappy

| apaplata_7449 a răspuns:

Spune-i u ca il iubeste si daca ezita sa spuna inapoi si doar te saruta sau te imbratiseaza, inseamna ca nu e prea sigur pe ce simte sau poate nu simte la fel. nu stiu ce sa zic