Poate ca te place daca se comporta asa si acum numai cu tine.Dar totusi, cum a lasat-o pe aia, Andreea, asa te poate lasa si pe tine.Du-te maine si viziteaza-l daca tot e de servici. Cere-ti voie la baie intr-o ora si mergi la el, ii dai un pupic pe obraz si fugi. Daca el e mai nebunatic, fii si tu, ca sa-i arati ca va potriviti
Mai asteapta un timp...mai analizeaza-i comportamentul si asigurate ca nu zboara din floare in floare ca sa spun asa (daca mai ai alte intrebari trm mesaj privat)
Daca acum o saptamana se dadea la alta si acum la tine poate fi unul care alearga dupa mai multe si nu prea trebuie sa ai incredere...dar foarte usor se poate schimba ce am zis eu mai sus si de fapt el chiar sa te placa.cel mai bine e sa incerci sa aflii ori de la un prieten comun, sau chiar de la el. bafta!
Ori vrea s-o faca pe Andreea geloasa cu tine,ori vroia sa te faca pe tine geloasa cu Andreea!
Mai asteapta o saptamana,pastreaza asa zisa amicitie dintre voi,mai glumeste daca se apropie, dar nu arata nimic, doar studiaza-l sa poti afla adevarul.
Parerea mea.
Tu decizi.