anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Uitati care e faza. eu vorbeam cu un baiat pe mess de vreo luna, ne mai vedeam din cand in cand cu prietenii, toti totul era foart ok, la un moment dat mi-a spus ca ma vede ca pe el dar in varianta feminina si alte chestii dragute ba chiar am si inventat amandoi o povestioara despre niste jucarii si cateodata ne mai jucam rolurile. dar intr-o saptamana nu a mai intrat aproape de loc si de atunci nu mai vorbeste cu mine decat daca ii zic eu ceva. inainte nu facea asa. el e genul de baiat dupa care toate fetele umbla si ma gandesc sa nu isi fi gasit alta fata cu care sa faca toate chestiile care le faca cu mine. as vrea sa-l intreb daca s- intamplat ceva dar nu vreau sa par disperata sau chestii de genul. ce s-ar fi putut intampla? de ce dintr-o data nu mai e asa de cald cu mine cum era o data?

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu s-a intamplat nimic deosebit. Ori a gasit ceva mai bun de facut, ori te incearca.

| MihaiTT a răspuns:

Este posibil sa fi gasit ceva mai mult decat ii oferi tu si atunci ai trecut pe locul 2 dar daca stii cum sa faci poti castiga teren si bineinteles chiar pe el

| AzZy a răspuns (pentru MihaiTT):

Cum pot castiga teren?

| MihaiTT a răspuns (pentru AzZy):

Sa te comporti in asa fel incat sa vada ca pari interesata dar in acelasi timp nici prea interesata. Vorbeste cu el, nu astepta sa te ia el la povesti etc...