| anuscha997 a întrebat:

Uitati cum sta treaba:
Acum ceva vreme mai exact prin Ianuarie am cunoscut un baiat destul de dragut [pentru mine], dar toate fetele imi spuneau sa renut la el... Pt. a le face pe plac am renuntat...
Acum el ma tot intreaba daca vreau sa fim impreuna...
Ce ziceti?
Inca ceva...
Eu i-am spus ca nu-l mai iubesc crying
Sa fac pe "DURA" in continuare sau sa accept?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

"Pt. a le face pe plac."...
Te-ai gandit ca poate erau invidioase pe tine?
Daca tie iti place baiatul si te place si el... e o prostie sa faci pe "DURA"...
Hotaraste singura ce faci cu viata ta sentimentala, fa ce iti spune inima, nu mai asculta "prietenele"!

11 răspunsuri:
| mary_4249 a răspuns:

Nu inteleg de ce trebuie sa asculti de parerile la altii tu stii mai bine ce trebuie sa faci daca iti place de baiatu respectiv fa o incercare.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Imi pare rau ca tu pui prietenele tale inaintea dorintelor tale... poate erau invidioase vorba Alessei... nu cred ca viata ta sentimentala va fi foarte frumoasa langa prietenele tale... mai bine fi fericita, fi tu insati... nu cred ca sunt prietene adevarate daca ti-au cerut asa ceva... tu le-ai cere asa ceva lor? ai doua variante fericirea ta si baiatul acela sau prietenele tale si atat.

| carmen_5367 a răspuns:

Daca simti fluturi in stomac... nu te lua dupa lume, ce dicteaza inima este mai important chiar daca uneori inima greseste si... iubeste

| borsec a răspuns:

ACCEPTA..., nu te mai lua dupa "prietenele" tale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa pe plecul meu...colegutza..tonguetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti asculta prietenele

daca cher il iubesti pe tipul acela si el al fle ce mai astepti

si in fond ce prietene tiar cere asa ceva.niste pretene adevarate sigur nuwinking

asa ca totul depinde de tine si k askultati inima

| OcHiSoRi VeRzI a răspuns:

Ana ii alegera ta si...nu te mai lua dupa ele sa stii ca eu sunt de acord si nu mai asculta ce zic ele face ce iti cere inima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ana fa ce iti spune inima chiar daca unele tiau sp sa renunti eu o sa-ti fiu alaturi

OcHiSoRi VeRzI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uh aNna noi nu tiam sp sa renunti fa ce vrei

daca vrei accepta si...eu o sa-ti fiu alaturi

pusy

| carmen_5367 a răspuns:

De unde au aparut anonimele? cu,, ii,, sau,, chiar,,laughing))))))))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il iubesti si el te iubeste intoarcete la el si nu te mai gandi la nici o colega