| DelliCCioaSSa a întrebat:

Uitati cum sta treaba...Eu sunt o persoana foarte sensibila si ma suparam din orice. Ultima data i-am spus sa luam o pauza.Dar dupa o zi nu mai doream pauza.El mi-a spus ca sunt prea sensibila si ca voi suferi mereu ptc ma supar repede, usor...El a spus ca va incerca in aprox o luna sa ma faca mai puternica, evitandu-ma, vorbind cu mine foarte putin..Adica va incerca sa ma faca sa sufar ptc el crede ca suferinta intareste..Nu e vorba ca vrea sa ne despartim ptc mi-a spus foarte clar ca nu isi doreste sa fiu prea mult timp suparata pe el ptc ma iubeste. Acum nu ma simt foarte bine..Imi e foarte dor de el..As vrea sa vb mult cu el si incerc sa ma abtin..Ma consum foarte mult.sad.Ce credeti ca are trebui sa fac?. E bine ceea ce incearca el sa faca? Cum as putea sa il fac sa inteleaga ca nu mai sunt acea fata sensibila..Si sa doreasca sa se opreasca, sa ne impacam cat mai repede? Dau funda. sad

Răspuns Câştigător
| BlondinaDeea a răspuns:

Pai tu ar trebui sa ii arati ca ai devenit mai puternica...sa nu ii dai de inteles ca tu suferi dupa el
In unele cazuri e bine ca fac chestia asta dar sunt cele mai multe care ori devi mult ai sensibile ca inainte ori clacheaza si dupa aia intra intr'o depresie happy
Exact ce ti'am spus mai sus...nu ii arata ca suferi si incearca sa pari mai dura
Chestia cu impacatul spune'i...ii spui ca ok gata mi-am invatat lectia nu o sa mai fiu asa sensibila si vreau sa ne impacam si daca intreaba ca dc pari ca suferi dupa el ii poti spune clar ca este logic pentru ca si el daca era in locul tau suferea happy

Mult noroclove struck
FUNDApuppy dog eyes?

| DelliCCioaSSa explică (pentru BlondinaDeea):

Multumesc :*. Acum se comporta mai bine big grinbig grin

1 răspuns: