anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Uitati e complicat rau. Iarna trecuta am vazut un baiat frumos love struck.ai el a vrut sa se comb cu mine dar si eu am vrut.nu stiu ce m'a retinut dar am zis nu cand m'a intrebat...si cand m-am gandit mai bine si raspunsul meu era da nu l'am mai vazut. dar in acea zi i'am cerut adresa de messenger si mi-a dat'o, dar cand sa o bag in lista nu a mers.sad. apoi. mi-am facut noi prieteni, printre care si o fata.care.m'a adus la alte combinatii.cu un baiat pe care chiar nu il plac.si m-am combinat o zi cu el sa ii fac pe plac, iar azi i'am dat papucii si ea s-a suparat ingrozitor pe mine, si eu tin foarte mult la ea sincer love struck si nu stiu ce sa fac sa inteleaga ca nu il plac.ca ea acum zice ca mi-am batut joc de el. ce fac? app.prietena mea mi-a zis ca l-a vazut pe baiatul de iarna trecuta.si vreau neaparat sa vorbesc cu el :X

Răspuns Câştigător
| ♥•♫raluks♫•♥ a răspuns:

Ea n'are de ce sa se supere pe u pana la urma sunt sentimentele tale iar u daca nu simti nimic pentru acel baiat ea trebuie sa inteleaga lukrul asta... iar acelui baiat ii spui frumos ca iti pare rau dar nu poti fi cu el daca nu simti nimic si vezi cum dai de celalat baiat.mai baga id'ul o data si daca nu merge baga'l pe alt id sa vezi daca iti da addhappy...mult succes:X

5 răspunsuri:
| deeeeeeaaa a răspuns:

Pai fii sincera cu baiatul respectiv si zii ca nu-l placi si gata. zi pe mess sau fata in fata...acum tuh contezi. cautal pe baiatul respectiv, de care iti place. si nha. bafta :Xlove struck

| Jeremy1 a răspuns:

Cata superficialitate!

Deci vrei sa te "combini" (ce cuvant stupid folosit in ziua de azi) cu un baiat pentru ca e... frumos? O, da, ce conteaza ce are in cap sau ce comportament are? Cum ar fi ca el sa fie violent intr-o relatie sau doar sa te foloseasca pentru sex?
Si pe langa asta, te-ai mai si "combinat" cu un baiat pentru ca asa a vrut prietena ta. Dar cine e prietena ta? Mama ta? Si chiar de ar fi, puteai sa-i spui ca nu mai cauti pe altcineva si sa inceteze, dar tu nu, hai sa te mai distrezi si tu cu sentimentele unui baiat ca asa e la moda.
Cum ar fi ca si cel pe care il placi sa iti dea papucii dupa o zi de relatie?

(nici nu-mi pasa cum ma veti judeca, dar cam asta e adevarul)

| Jeremy1 a răspuns:

Daca ar avea vreo logica ce ai spus, poate m-as fi simtit lezat.

| Budincăă a răspuns:

Stai linistit ca acea prietena nu e mama mea ci, poate a ta laughing

| Budincăă a răspuns:

Daca nu iti comvine intrebarea te rog nu mai raspunde.