| ImAgirl a întrebat:

Uitati-va la intrebarea :http://www.TPU.ro/......ine-si-mi/

ca sa intelegeti despre ce e vb :)

ok...deci as vrea sa ii zic ca il plac sau sa ii cer id-ul ceva dar pur si simplu nu pot:( imi tremura picioarele cand sunt in preajma lui, alte metode prin care sa-i comunic ca imi pasa si sa-l determin sa faca el primul pas? dau fundita :X

Răspuns Câştigător
| Laurentiu_6330 a răspuns:

Pai parerea mea ca baiar ar fii.Sa te uiti mai insistent la el sau poate un semn cu ochiul lar seduce.si poate ai norocul ca pe moment sa stati de vorba. Dar uitandu-te insisten sigur ii va atrage atenia.

4 răspunsuri:
| L0vely a răspuns:

Du te la el si intreaba-lwinking cred ca va fi impresionat ca o fata are tupeul sa faca astahee hee daca va rade sa ii sp ca e un fraier! intreband un tip daca vrea sa fie cu tine dai dovada de curaj!winking Succes!winking:*

| ImAgirl explică:

Si daca va rade de mine?crying de asta mi-e cel mai frica :-s

| BabyA a răspuns:

Ai mult curaj lasa inima sa vorbeasca incearca sa fitezi cu el va ajuta mult si mai meri si tu la un film cu el laughing sa stii ca rar fac baietii primul pas

| NickeyLoveBibb a răspuns:

Apeleaza la o prietena sa faca rost de id'ul lui ...sau pur si simplu i'ati inima in dinti! si fa lucrulu asta! cu rusine o sa mori de foame tongue nu o sa se intample nimic ai sa vezi, o sa te simti mai "libera" tongue fundita big grin