Păi să îl uiți nu ai cum dar măcar nu mai vorbi cu el doar îl saluți și atât. Știu că e greu am fost și eu într-o situație asemănătoare dar asta e. Poate chiar el e băiatul potrivit pentru tine. Nu știu ce să spun. oricum îți urez mult succes!
Pa, pa.
Ocupa-ti timpul cu lucruri care-ti plac.Descarca-ti filmele preferate.Incearca sa ti-l scoti din gand inlocuindu-l cu altceva.
Mersi de tot
am uitat. m-am ocupat de ceea ce-mi placea si s-a terminat. totusi cand il vad tot imi tremura genunchii
Nu înțeleg ce e amuzant.
Amuzant e ca, cu toate ca am uitat de el totusi atnuci cand il vad parca nici nu l-am uitat
Daaaaaaaaaaa. Și acumte înțeleg.
Bună.
Păi într-o zi când ești singură acasă adică doar cu sora ta poți să îl chemi la tine și discuți cu el dacă îi place de tine. Mult SUCCES!
Pa, pa.
Eu intrebam cum as putea sa il uit pentru ca eu nu imi doresc nimic de la el, ba din contra ma enervaza ca imi place de el, mai ales ca eu sunt intr-un fel de relatie cu cineva si nu e chiar momentul potrivit pentru asa ceva. deci ce vreau sa va cer este cum as putea sa trec mai departe pentru ca ma simt de parca doar el exista in viata mea, iar asta ma nelinisteste. e posibil ca el sa fie acel print pe un cal alb?
Pe nofice îmi apare că ai comentat răspusul dar pe site nu.
Nu il mai baga in seama, nu-l mai saluta. Sterge nr de telefon(daca ai) rupe ori ce legatura cu el. Iesi cu prietenii. arata-i ca nu iti pasa de el
Asta fac, dar in ciuda tuturor lucrurilor ma tot gandesc la el, ce sa fac?
Timpu vindeca tot, altceva nu stiu ce poti sa faci... daca ai poza cu el in calculator deseneazal in paint. Distrugei poza. La mine a functionat in unele cazuri.