Din moment ce a doua zi dupa ce v-ati despartit voi, a inceput sa vorbeasca cu acea fata, cum poti sa-l crezi cand zice ca nu simte nimic pentru ea? Eu, sincer nu l-as crede. Daca in timpul acesta(de cand v-ati impacat ultima data), totul merge aparent bine, inseamna ca si-a dat seama ca a gresit si vrea sa indrepte totul, nu? Dupa parerea mea, nu ar trebui sa te increzi in totalitate in el pentru ca te-ar putea minti, iar el sa se vada pe de ascuns cu acea fata.
Pai gandeste-te... daca nu te iubea, nu accepta sa se impace cu tine.
Poate nu a simtit nimic pentru ea de la inceput si vroia doar sa te faca geloasa, sau ceea ce a simtit a fost temporar...si fara importanta.
Nu ai de ce sa iti faci griji.Lasa trecutul in urma si orienteaza-te pe prezent si viitor.Asta conteaza si astfel o sa fiti fericiti impreuna.
Succes
Este evident ca este interesat de celalata fata, faptul ca te-a ales pe tine nu inseamna ca a renuntat la ea ci pur si simplu si-a dat seama de 'disperarea'ta si s-a gandit ca tu esti vulnerabila pentru ca il vrei inapoi si oricand poate sa mai comunice cu fata, pentru ca banuiesc ca aia stia de relatia lui, eu zic ca nu te merita si sa ai grija sa nu cumva sa te insele! Bafta
Nu am trecut prin asa ceva, dar e mai bine sa nu il mai intrebi de fata asta.Acum e cu tine si tine cont de asta si uita de acea fata!
HappynewCenusa întreabă: