Ai procedat foarte urat. S-ar putea ca ea sa ramana suparata in sufletul ei fiindca tu nu ai incredere in ea.
De cele mai multe ori, baietii sau fetele aplica metoda asta. Nu prea mai sunt de acord cu id-uri si alte prostii de genul, increderea nu se dovedeste asa ci in timp. Anyway, cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea, posibil sa se supere pe tine, sa se desparta de tine, dar macar ai fost sincer. Stii cum se zice,, minciuna are picioare scurte", poate nu acum, poate peste o saptamana, o luna, un an, 10 ani, dar tot va afla. E buna si a 2a varianta, insa crezi ca atunci cand va afla adevarul, nu iti va spune ca ai mintit-o mereu? Sunt fata, stiu ce zic. Eu una te sfatuiesc sa te axezi pe prima varianta in care ii spui adevarul, ar fi posibil sa aprecieze ca ai avut curajul de a recunoaste, altfel te va considera un las. In orice exista avantaje si dezavantaje. Acum totul depinde de tine. Bafta!
Eu cred ca ar trebui sa ii spui adevarul, pentru ca o minciuna recunoscuta este pe jumatate iertata, sunt de parere ca va aprecia mai mult daca ii vei spune adevarul decat daca va afla mai tarziu ca ai mintit-o. Va fi suparata la inceput, dar cred ca ii va trece. Spune-i ca iti pare rau, ca o iubesti si nu ai vrea sa o pierzi si pentru asta ai reactionat asa. Bafta.