| onelove_5381 a întrebat:

Uite cum sta treaba. Am avut ideea proasta de a o testa pe prietena mea(care ma cunoasteti stiti toate prostiile pe care le am facut si cat de gravehappyM a parasit, ne am impacat la loc, m am certat de multe ori cu ea, i am facut multe reprosuri( in ultima perioada mi a fost rau, si a aflat mereu)0, vroia sa ma duca la spital sa vada ce am, dc.In fine.eu mi am facut un id cu numele unui prieten de al meu, ea nu l cunostea, dar stia ca e cica un bun prieten.EU am vrut doar sa o testez, sa vad daca m ar lasa pentru altu, cat de repede, dupa ce am discutat cu ea(dup id nou) dupa multe complimente gen esti dragut si u esti f frumoasa, (intelegeti) ca am ajuns la ceva putin mai picant adica: ia spune cand ne intalnim si noi, hai te scot la o plimbare, la un suc, si ea a dat un raspuns la care nici nu ma asteptam: "daca eu merg cu altu la suc sau ma intalnesc nu inseamna ca l insel pe ciprian?" eu am raspuns "nu" "nu i fac eu asta cu un prieten de al lui "(ee asta m-a pus pe ganduri rau de tot"nu cu un prieten?"dar cu cine?)si am tot incercat cam 2 -3 zile la rand, dar nu. nu vrea.raspunsul este mereu acelasi. Am incercat mai tare, sa spun ca sunt un dependent de droguri, un alcoolic( n am o reputatie tocmai buna aici, le am incerat pe toate)i am spus. "dc umblii cu un drogat, meriti ceva mai bun, crezi ca nu va face iar la fel, crezi ca nu va rabufnii din nou?" "al iubesti prea mult daca inca stai cu el dupa cate ti a facut " si raspunsul"da il iubesc, asta tot zic""dar tie nu ti e putin asa? esti prietenul lui si ce o sa zica? el ma iubeste si u te dai la mine?" ca un taran eu am raspuns ca nu i nimic vorbesc cu el happy. MA gandeam ca maine ( avem exam si ne vedem) sa vb cu ea, uite nu am avut incredere in tine, am vrut sa demonstrez atat mie cat si tie ca mi am pierdut increderea, dar nu ma lasa inima, in ultima conferinta aveam ambele id -uri online.Eu de pe id meu mi am cerut scuze politicos, am zis ca o iubesc, ca mi e dor de ea si alte chestii din astea siropoasetongue, am uitat sa spun ce pe id nou primeam de la ea cam tot ce vb cu mine, ultima oara mi a trimis textul asta in care mi am cerut iertare. bun. si ca un prost am intrebat si u al ierti? da! dar al crezi? nu! cu prima faza de genul asta pe care o face al parasesc(inima deja e varza) aseara am zis ca am plecat sa ma droghez, logic ca am mintit o, doar sa aflu ce crede, chiar mi a zis sa ma duc dupa mine daca ma intelegeti sa nu ma droghezlaughing (dupa id ul asta nou am spus o gramada de tampenii, ca umblu cu drogati, ca bag in vena, ca beau pana dau cu capu n geam tongue)ce sa fac? sa i spun ca eu am fost, credeti ca se rezolva ceva? sau sa i spun ca am aflat tot de la prietenul meu big grin? complicata treaba asta. IO m am bagat in ca-- asta si nu stiu cum sa ies. un sfat ceva? pls (scuze textul lung)

4 răspunsuri:
| Aimee_7045 a răspuns:

Intortocheta rau situatiawinking. da e cam lungalaughing dar chestia e ca nu prea esti coerent, nu am inteles daca ea a aflat sau nuthinking eventual lasa si tu un id pe care sa te gasim, poate iti dam vreun sfat sau...thinking

| spaikizz a răspuns:

Wow! Nicuna nici alta. Spune-i ca ti-a spart unul parola de messenger si astfel a aflat ca ala e un prieten bun, din alte discutii de ale tale si a facut un id ca sa faca misto. Si tu tocmai acum ai aflat. Daca nu vrei nici asta...atunci spune-i ca tu ai fost si ca iti pare rau, dar vroiai sa ii testezi prietenia, dar te-ai lasat dusa de val.

| IuliaTeodora98 a răspuns:

Ii spui ce ai facut. iti ceri scuze. ii spui ca nu te mai indoiesti de ea(si asa sa faci), ai grije de ea, cred ca tine mult la tine. lasa prostiile ca asa fete rar gasesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine spune-i adevarul. E cel mai bun happy. Chiar daca nu v-a avea o reactie foarte buna, dar macar ai tu constiinta impacata. Ii spu-i ca ai facut asta, pentru ca ai vrut doar sa vezi daca te iubeste cu adevarat.Iti cer scuze politicos si chiar daca nu ti le v-a accepta, macar stii ca i-ai spus intr-un final adevarul.Mult succes :*!