| MyLoLiPoP a întrebat:

Uite cum sta treaba. Imi place de o fata pe care o vad in fiecare zi. Mie imi place de ea, dar imi e frica sa o intreb, daca nu simte la fel pentru mine. Va rog ajutati-ma :-s.

Răspuns Câştigător
| sayWhaaat a răspuns:

Se vede ca pana acum ai primit in mare parte sfaturi de la indivizi care nu au trecut prin asta. Vorbeste putin cu ea si scoate-o la un suc,nu te imprietenii cu ea sub nici o forma,adica pastreaza un aer de mister asupra ta.
Daca nu simte la fel pentru tine, asta e, iti raneste nitel orgoliul dar treci tu peste, ca esti tanar, dar ia-o altfel, daca zice da? happy

10 răspunsuri:
| axyfoon a răspuns:

Daca sunteti prieteni te poti apropia de ea prin discutii simple si inutile. Poti ajunge sa ai o conversatie cu ea despre relatii...iti poti spune ca abia ai fost "parasit" si etc... discuta cu eawinking

| Anonimaa77 a răspuns:

Imprieteneste-te cu ea. Nu trebuie sa ii zici din prima ca o placi, prima data fa-i complimente, fa-o sa rada, invit-o undeva, abia dupa asta ar trebui sa o intrebi. BAFTA! :*

| fuzzer a răspuns:

Te confrunti cu o problema tipica,in zilele noastre.

Apropie-te de ea, nu fi un pampalau, usor, usor si o sa vezi c-o sa prinda drag de tine, acorda-i atentie caci dupa treaba asta tanjesc fetele.

| onasis1961 a răspuns:

Pune un prieten comun sa se intereseze, sa intrebe ce parere are despre si cum ar fi sa fi-ti impreuna.

| NaRuToSkUmPiK a răspuns:

Frate te iteleg perfect big grin in situatia asta sunt si eu deciincearca sa te arpoi de ea si asa sfios sa ii spui ca tu o placi nu greu, si voi proceda asa incurandwinking asteapt momentul oportun asa procedeaza si tu, sau poti folosi clasicul biletel sub banca sau in ghiozdanwinking. BAFTAwinking!

| Victor7boy a răspuns:

O iei prea brusc! M-ai intai imprieteneste-te cu ea. Apoi vorbeste cu ea, complimenteaz-o, stai in preajma ei. Daca ai varsta adecvata, dupa ce va cunoasteti bine o poti invita la un suc/parc si atunci ii spui ce simti pentru ea. Daca nu, mai astepti pana atunci si cand o sa vina momentul...
Funda?

| SimonaQs a răspuns:

Sti vorba aia " Incercarea moarte n-are". Hai fi curajos. Asta e poate ea nu simte ceea ce simti tu pentru ea dar o sa iti spuna daca si ei ii place sau nu de tine. Iar daca nu o sa te placa o faci o intorsatura de 90 de grade si o sa te axezi pe alta persoana.

Oricum esti baiat tu trebuie sa fi cel puternic cel chipes happy Si nu m-as indoi de chestia asta.

Curaj! Si sa ai multa bafta.

Pa Pa :*

| greenmile00 a răspuns:

Deci fii barbat! Te duci la ea, si ii marturisesti sentimentele tale fata de ea. Fetele apreciaza chestii de genul, pentru ca in primul rand demonstreaza ca e vorba de un barbat ce are incredere in propriile forte!
Fii increzator, si iti urez mult succes.
http://fete-singure.miradct.com/sfaturi

| NnDWtf a răspuns:

Daca nu simte la fel pentru tine ce? Cade ceru' pe tine? O sa mai fie si altele. Si ia-o asa : Daca nu incerci, n-ai de unde sa stii ca poti.
In traducere la ceea ce am spus: Nu o sa ai niciodata o prietena daca ti-e frica sa intrebi.

| DarkTheory a răspuns:

Noi nu te putem ajuta din pacate, totul depinde de tine, trebuie sa ai curaj, sa mergi la ea si sa incepi sa vorbesti...pe urma incet incet vezi reactile ei si daca crezi ca ii place de tine, mergi mai departe...