| DulKikUzUll a întrebat:

Uite, imi place o fata mult de tot, dar pe ea nu o intereseaza nu ii plakce deloc de mine decat 8%. nu stiu ce sa mai fac. cu sa o fac sa ma placa si ea. ma ajutati? va roooogggg

Răspuns Câştigător
| irina20 a răspuns:

In primul rand arata-i ca o placi, mult.Stai cu ea 3-4 zile, glumeste, zambeste etc.Al 2lea pas e sa o ignori, nu total dar arata-i indiferenta, dupa alea cateva zile de stat cu ea poate, poate...Bafta!
app, de unde sti ca doar 8%?

8 răspunsuri:
| asdfghjkl_1325 a răspuns:

Te place 8%? rolling on the floor Cum ai ajuns la asta?

identitate
| identitate a răspuns:

Orice sondaj sau estimare are o marja de eroare de cel putin 3 % (+ sau -).
Tu fii optimist si calculeaza: 8+3=11! 11%, iti dai seama!?! Deja te place mai mult!winking

| madia a răspuns:

8%? m-ai facut sa rad, esti foarte tare! laughing
Intereseaza-te ce muzica asculta, fa-i un CD cu muzica ei preferata. Vorbeste cu ea despre ce hobby-uri are, etc.

Daca toate astea nu au un rezultat favorabil, inseamna ca nu te place si gata, dragoste cu forta nu se poate.

| Adela50 a răspuns:

Buna. Dragoste cu sila nu se poate, crede`maoh go on. Daca nu te place incearca sa gasesti alta fata, care n`o sa-ti mai faca rau.Degeaba,oricat ai incerca, daca nu te place nu te place.

| kukubau a răspuns:

. da ce nu's fete pe lumea asta? laughing ia seteaza-te pe alta sub privirile ei sa vezi cum tzooaie ca un 'epuras spre tine laughing))))))

| robert09 a răspuns:

Cred ca a pus numele lui si al ei pe un site dala de calculeazalaughing

| DulKikUzUll explică:

tongue tongue tongue app nu stiu rrom sa pun numele ei si al meu pe vreun. asa nu conteaza. si 8% se vedee si mi-au spus neje prietene d ale ei big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah date la alta dar evident si aia o sa vina spre tine doar asa ca sa nu fii cu eawinking si dupa impritenitiva:*:*winking