Pfoa ce cuvinte...iar ai dormit cu capu pe dictionar? Vezi ca poate ai o dunga in spatele capului...hai ma lasa-ma si invata sa formulezi ceea ce vrei sa spui, m recunoscut de la inceput ca sunt pe langa subiect, si daca nu ti s-a spart azi dimineata oglinda cand te-ai uitat in ea pentru ca e clar ca e din inox nu trebuie sa fi asa transant
A da, scuza-ma, nu am citit cu atentie, vazusem ceva de genul la tv zilele trecute si am facut legatura
Si nu, nu l-au castigat dar cu siguranta cluburile de profil vor fi pline de sportive bine antrenate. cand vor incepe si concursurile de dans la bara, barbatii vor inceta sa se mai uite la campionatele de fotbal
Ori is eu prea fumat ori tu nu faci legatura, dar eu sincer nu vad legatura dintre prima parte a propozitie si a doua... dansul la bara in curand ar putea fi sport olimpic, dansul la bara din club e cu totul altceva, nu e vorba despre razboiul sexelor pentru ca asta tine de ORGOLIU iar eu urasc persoanele care fac totul numai ca sa isi hraneasca orgoliul...
Esti cam pe langa subiect. nu ti-a cerut nimeni sa ne detaliezi vendetele tale. este un subiect deloc controversat ( deducem toti diferenta dintre dansul sportiv la bara si cel din club. anume prezenta hainelor si lascivitatea, obscenitatea scazuta in cazul celui sportiv ), dezvoltat insa sa denote ceva ilar. militez pe faptul ca tu ai vrut doar sa ne arati ca aveti iarba si internet in Oradea.
anonim_4396 întreabă:
Radu_Liliana_Liliana_1963 întreabă: