| dontstoop a întrebat:

Uite o problema. caree e greu sa ti-o imaginezi laughing.
Deci acum vreo 8 luni am fost cu un tip. dar ne-am despartit dupa 4 luni din cauza ca fosta lui prietena inca il mai placea si s-ar parea ca si el pe ea. s-au combinat si. pana la urma baiatul si-a dat seama ca nu e de nasul lui.
Eu inca tin la el dar sunt combinata cu alt baiat de varsta mea ( cel de dinainte era cu un an mai mare laughing ) si. tin mai mult la fostul decat la actual dar. fostul nu mai simte nimic pentru mine. adica cel putin nu mai vrea sa fim impreuna.
Am incercat sa-l uit dar. ce crezi? Ghinion straight face

5 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Draga mea tu realizezi faptul ca iti bati joc de cel cu care esti acum, actualul? probabil te intrebi de ce; pai e simplu. el poate tine la tine, poate la un moment dat chiar te va iubi, dar tu ii ascunzi faptul ca nu il iubesti, il minti.sinceritatea e fundamentala intr-o relatie, daca ea nu exista se duce dracu tot.cand dispare sinceritatea dispare o parte din iubire, apare minciuna si asta distruge orice relatie. tu, ascuzandu-i faptul ca nu il iubesti, ca iubesti pe altul, iti bati joc de sentimentele lui si de implicarea lui in relatia dintre voi.
ce sa faci? sa renunti la amandoi.primului ar trebui sa ii marturisesti faptul ca ai stat cu el tot timpul asta fara sa simti nimic pentru el decat atractie.banuiesc ca asta exista pentru ca altfel nu ati fi impreuna. iar pe cel pe care, zici tu ca il iubesti, ar trebui sa il uiti.ar trebui sa te indepartezi o vreme de el. timpul te va face sa il uiti.pana atunci, insa, nu uita ca dragoste cu sila nu se poate.

| dontstoop explică:

Izabella03, tin la actual crede-ma dar. in acelasi timp tin la amandoi intr-o mare pare :-

| Pufulete_4230 a răspuns:

Uita-l pe fostul si lasa-l pe actualul, caci iti pierzi vremea cu el. Reprofileaza-te!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea trebuie sa faci cat mai multe lucruri impreuna cu actualul prieten daca vrei sa-l uiti pe celalalt.acum nu te gandi la prostii, insa daca incerci sa te atasezi de el mai mult cu siguranta celalalt va fi doar o amintire! Succes!

| madalina_5146 a răspuns:

Si mie mi se intampla la felthinking exact aceeasi situatie... cel mai bine ar fi sa iti concentrezi atentia actualului tau prieten sa ii vezi calitatile si sa incerci sa incepi sa tii la el. stiu ca la inceput este foarte greu dar te vei obisnui. nu mai asculta mel triste nu te mai gabdi la fostul, incearca sa nu vorbesti cu el sa nu prea il vezithinking si sa petreci mai mult timp cu actualul:p