Multe motive : bani, inteligenta
daca baiatul stie sa vorbeasca poate sa fie cat de urat si de prost posibil pe tine te poate face sa creiz ca e frumos si destept, dragostea adevarata nu stiu daca exista am doar 18 ani jumate si la varsta asta nu cred ca gasesc eu "fata potrivita" ci doar niste iubiri adolescentine etc! oricum parerea mea e ca exista! dar ce e cu tine dc gandesti asa? sigur ti s-a intamplat ceva,ti-a frant cineva inima etc? nu ar trebui sa gandesti asa, app daca un baiat/barbat merge la "curve" nu inseamna ca nu te iubeste pe tine, prostituata e prostituata si face pentru tine lucruri pe care sotia nu le-ar face! suntem oameni si facem sex si din placere si din dragoste nu ca si animalele din instinct!
De ce o fata frumoasa se uita la unul urat? Pai...
-se poate ca tipul sa aiba bani
Varianta care-mi place mie e ca niciun om nu e perfect, oricat de frumos ar fi.Si oricat de ideal ar parea in fata altora.
Si o fata frumoasa devine satula la un moment dat de haita de baieti care stau si fluiera dupa ea,``frumoaso,pisy, mami, papusa!``.De fapt daca e fata serioasa.Cauta un baiat mai altfel,cu calitati care ei ii lipsesc. daca le gaseste nu prea mai conteaza ``frumusetea``. conteaza ca ei ii e bine cu el, ca el e ceea ce voia ea, si lista poate continua.
Poi poate tie ti se pare urat un baiat dar poate ca altuiva i se pare frumos.
Tie iti place de tine cum arati, dar poate ca multa lume te considera urat.
Nimeni nu-i perfect si mereu cand ne facem iluzi gen '' ce bine imi sta imbracat/a asa cine mai e ca mine '' poc apare unu imbracat mai bine ca mine, cu o freza mai sculata.
NU EXISTA! doar in scenariu si app la prima faza nu prea stiu dc dar asa se intmapla adica una din sc care umbla toti dup ea e cu un retard lins de vaca asa o fi moda frum cu urat