| NeverSurrender a întrebat:

Uite povestea mea: Sunt indragostit de o fata pe nume Claudia (in prezent suntem cei mai buni prieteni).Cum definesc aceasta dragoste pe care o port pentru ea? Cand am cunoscut-o (la 5 ani) mi-am pus intrebarea in gand "E oare o printesa?" si inca ma intreb acelasi lucru si am 16 ani. Ochii ei caprui, parul saten, tenul ei perfect, modul in care gandeste, modul in care abordeaza problemele, pur si simplu cand sunt cu ea, prin felul ei de a fi ma face sa ma indragostesc tot mai mult.Iar familia ei pastreaza o relatie stransa cu rudele lor (ceea ce la mine in familie, nu exista) iar asta ma face sa vreau sa ma apropii tot mai mult de familia ei.
Avem atat de multe experiente placute incat daca m-as pune sa le scriu, m-ar lua lacrimile dar o sa fac un scurt rezumat.Cand suntem impreuna la un film sau avem o activitate ei ii place sa isi lase capul pe umarul meu, sa ma tachineze, sa ma gadile, sa se joace cu mainile prin parul meu, sa ma enerveze.Cand observ ca ii este frig, eu ii ofer indata bluza mea si ii incalzesc mainile reci cu mainile mele, uneori ii fac masaj pentru relaxare. Apoi eu am problema ca uneori mai vorbesc urat.De fiecare data cand o fac, ea ma plesneste sau ma atentioneaza.Cand observa ca am un comportament neobisnuit, ma intreaba "Claudiu, ce e cu tine?". Chiar daca o ascunde, stiu cand e suparata, stiu cand e nervoasa, stiu cand e trista iar ea stie la fel despre mine.Ne stim toate secretele unul altuia.
Ea are o casa de vacanta la mine in oras dar ea de fapt locuieste in alt oras(unde au parintii ei firma si unde merge la scoala) asa ca ne vedem in toate vacantele si in unele weekend-uri, in rest vorbim doar pe facebook.
Odata am fost certati iar ea nu a mai vorbit doua luni cu mine (a fost din cauza orgoliului ei dar aveam si eu o mica vina).Am plans doua saptamani, seara de seara din cauza asta.Dar am reusit sa trecem peste iar aceasta intamplare ne-a apropiat si mai mult.De atunci am spus ca nu voi mai da motiv de cearta intre noi niciodata.
Ultima oara cand am vazut-o a fost la ziua ei de nastere care a avut loc cu doua zile inainte de a incepe scoala.Nu am mai vazut-o de atunci pentru ca a plecat la orasul unde e la scoala si am plans doua zile.Doar stiind ca nu o sa o mai vad pana la urmatoarea vacanta, mi se rupe inima.
Am intrebat-o daca are de gand sa aiba un iubit, iar ea a spus ca nu este pregatita si ca vrea sa se concentreze pe scoala.
Eu nu sunt genul care renunta, odata ce mi-am dat o sarcina, o indeplinesc, indiferent de ce e nevoie sa fac sau cat timp dureaza.
Acum doi ani i-am spus ce simt pentru ea si mi-a raspuns negativ. Apoi i-am spus ca de acum in colo, daca ea este fericita sunt si eu fericit.
Ea nu realizeaza ce simt si cat tin la ea.Ei bine intr-o zi ii voi spune ceva de genu "Uite, mai tii minte ca am spus ca daca tu esti fericita sunt si eu fericit? Ei bine eu nu mai pot continua in felul asta pentru ca tu nici macar nu realizezi.Dece crezi ca iti dadeam numai tie bluza mea si celorlalte fete nu? Dece iti luam numai tie cate o bomboana cand ieseam pe afara? Dece crezi ca tot timpul iti faceam tie pe plac iar celorlalti mai rar? Daca pentru mine tu imi erai o simpla prietena, te tratam ca pe restul.Am incercat de nenumarate ori sa iti arat ce simt si cat tin la tine iar tu nimic.Nu mai pot continua asa..."
In timp ce ii spun acestea sigur ma vor lua lacrimile, apoi dupa ce termin voi pleca.
Prin ce voi spune, sper ca se va trezi la realitate si ma va aprecia mai mult.

Este bine ce fac? Ce a-ti face in locul meu? Ce sfaturi imi dati?

1 răspuns:
| qMiruq a răspuns:

Of Doamne, dragostea asta! happy.
Deci cel mai bine ar fi să discuţi cu ea şi să-i explici ceea ce ai scris şi pe TPU, că te îndrăgosteşti din ce în ce mai mult de ea şi de tot ce ţine de fiinţa ei... explică-i că ai vrea să fie între voi ceva mai mult decât o simplă prietenie pentru că tu efectiv mori de dragul ei. Spune-i doar ce ai pe suflet, fii tu însăţi! Multă baftă kiss!