| KingOoO a întrebat:

Uite un lucru ciudat care mi s-a intamplat. De o saptamana "potentiala iubita" nu mai vorbeste cu mine, nici macar seen, chit ca nu ne-am certat, nu nimic. Mereu radeam si glumeam chiar si ultima data cand a vorbit cu mine.

Inainte cu doua saptamani a aparut fostul ei de acum 2 ani de zile.
Cum lucram la acelasi loc de munca ne cam intalnim des, si il vad tot langa ea oriunde ar merge. Sta langa ea ca un spp-ist tot programul zilnic de la 10-22.
El nu lucreaza la locul asta de munca, doar o insoteste.

O data el era mai departe si ii zic la fata asta sa vina sa vorbim 2 secunde afara face to face. Vine ea singura, nu trece 5 secunde ca apare si el.
O situatie foarte dubioasa. Ea zice ca e doar prieten si nu ar mai merge relatia cu el.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Mai dubios e, pe langa nesimtirea de care a dat dovada, cum poti fi adult si lasa pe alt adult sa te urmareasca non-stop la locul de munca(de buna voie), de parca ar fi un catel.Cum mai reusesti sa iti faci treaba pentru care esti platit?

Apoi, de ce nu o intrebi direct pe "potentiala iubita" care este treaba, fara perdea, pentru a sti ce sa faci mai departe? Te-ai scuti de presupuneri si despicat firul in patru, ceea ce iti iroseste energia si timpul.

| KingOoO explică (pentru dullcat):

Am incercat de cateva ori. Ba chiar amnintrebat-o daca vrea sa o lasnin pace. Imi baga schema cu "vorbim".

| Hyperion7 a răspuns:

Nu e potențială iubita...e doar așa, sa îți mai pierzi nervii cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu unul nu înțeleg. Cum adică potențială iubita, dar ea umbla cu fostul iubit?

| KingOoO explică (pentru anonim_4396):

Pai a aparut asta dintr-o data in peisaj. El sta cu familia lui la 500km distanta de orasul unde locuieste ea.
Eu o cunosc pe ea de cateva luni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil sa se simtă îngrădită sau poate el o șantajează cu ceva, cine știe.

| IonGheorghe1976 a răspuns:

Avand in vedere ca nu este iubita ta(din spusele tale), se aplica regula,, primul venit primul servit''. Pe scurt, tu neactionand decisiv, ti-ai pierdut sansa(probabil) avand in vedere ca fostul ei ti-a luat-o inainte. Totusi daca ma intrebi pe mine, nu as mai cauta-o daca ea s-ar intoarce la el. Sper ca te-am ajutat!