Nu stiu daca trebuie neaparat sa te schimbi daca esti timid. Sunt multe fete carora le plac baietii timizi. Totusi, macar un gram de curaj iti trebuie cu toata timiditatea ta. Impune-ti sa treci o data, de doua ori peste timiditate, du-te si vorbeste cu fata de care iti place si apoi iti va fi mai usor.
Buna,iti spun sigur ca esti genul meu,iti inteleg problema foarte bine, esti exact camine, si eu sunt timida si marturisesc ca pana azi sunt indragostita de 10 tipi.Toti avem la un momendat probleme dificile pe care nu stim sa le rezolvam,dar incearca sa-ti aduni tot curajul si sa pasesti increzator peste toate problemele tale,si eu am fost timida,dar acum sunt foarte vorbareata,ca sa poti sa fi mai curajos petreceti mult din timp cu prietenii familia,intra in vorba cu lumea, fi mai deschis, asta te va ajuta.Eu iti urez succes.Te pup, bye bye!
Si eu am trekkut la liceu dar uite ceva care sa inveti daca esti timid este bine dar daca iti place de cineva nu trebuie sa fi timid incearca sa treci peste asat stiu ce spun