anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ultima data, menstruatia a tinut 5 zile, in loc de 7 cum era normal de cand o amhappy. Curgea mult si dintr-odata s-a opritstraight face Pe parcursul saptamana trecute mi-a curs cate putin sange in fiecare zi. Ciclul sa oprit acum 2 saptamana si jumatate. Martea trecuta prietenul meu a ejaculat, dar aveam lenjeria intima p noi, amandoi. Dar m-a "udat" si pe mine, pe chilotii mei... la aprox 1 cm de clitoris. Ce erau sangerarile alea putine? Putea sa fie din cauza ca ciclul a tinut prea putin? Exista sanse sa fiu insarcinata :-s?sad

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este o dereglare menstruala. Nu cred ca esti insarcinata, dar cred ca trebuie sa te duci cat mai repede la ginecolog pentru a vedea care este cauza acestei sangerari profund anormale.

| octavianpas a răspuns:

Foloseste un test de sarcina si esti sigura.

| carmensytah a răspuns:

Draga mea, poti cu un test de sarcina ca sa fii tu linistita, dar insarcinata nu ai cum sa fi, si pentru problema cu menstruatia tr sa mergi la un control ginecologic, ar fi bine daca fetele ar citi niste carti inainte sa-si inceapa viata sexuala, sau mai bine sa discute cu mamele lor, nu o spun ca sa te jignesc pentru ca nu am acest drept si nici nu-mi place sa jignesc, dar poate ca ar fi bine sa mai discuti si cu mama ta, a fost si ea de varsta ta, te pup