anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ultima data, menstruatia a tinut 5 zile, in loc de 7 cum era normal de cand o amlaughing. Curgea mult si dintr-odata s-a opritstraight face Pe parcursul saptamana trecute mi-a curs cate putin sange in fiecare zi. Ciclul sa oprit acum 2 saptamana si jumatate. Martea trecuta prietenul meu a ejaculat, dar aveam lenjeria intima p noi, amandoi. Dar m-a "udat" si pe mine, pe chilotii mei... la aprox 1 cm de clitoris. Ce erau sangerarile alea putine? Putea sa fie din cauza ca ciclul a tinut prea putin? Exista sanse sa fiu insarcinata :-s?sad

9 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina...desi nu cred ca esti insarcinata.
si daca nu esti du-te la ginecolog.

| ÅñdRa a răspuns:

Buna.
Tot ce esti posibil este sa ai vreo dereglare hormonala.
Cred ca cel mai bine ar fi sa consulti un medit ginecolog

| elamit a răspuns:

Nu cred ca poti ramane gravida asa, ca sa scapi de grije i-ati un test de sarcina te pupic.

| Tourniquet a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina iar apoi da fuguta la ginecolog.hee hee.

Scuze dar noi de pe site unii nu-s ginecologi.Ar fi bine ca Raluca sa puna cate un medic de nu stiu ce personalitate : psiholog, ginecolog, s. a. :d.

Daca vei fi insarcinata bucura-te, vei aduce un sufletel pe lume :*. Bafta! love struck

| octavianpas a răspuns:

Foloseste un test de sarcina si daca nu esti insarcinata mergi la un medic.

| Lucky_9459 a răspuns:

Nu, nu exista sansa sa fii insarcinata
ca fertilizarea sa fie reusita e necesar ca spermatozoizii sa intre in vagin mai adanc de 6-7 cm
deci iti poti lua gandul de la asta si sa te calmezi
cat despre ciclu banuiesc ca e ceva normal care se intamplafetelor
nu o consider o problema

| ionela86 a răspuns:

Sansele sa fii insarcinata sunt foarte mici. Ca sa gasesti un raspuns la intrebarile tale, du-te la un medic ginecolog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Greu sa ai incredere in fiinte care sangereaza atatea zile/luna si nu mor:p

| iulianlll a răspuns:

Nu cred ca ai ramas insarcinata doar din atat, sangerarile acelea pot fi de la o dereglare a ciclului si din cate cunosc uneori este normal sa se intample asa...