| oxigen a întrebat:

Ultima mestruatie a fost intre 30 martie - 3 aprilie. Pe 23 aprilie am facut dragoste fara prezervativ dar am luat Prostinol 2 si urmatoarea pastila la diferenta de 12 ore fata de prima. Eram in perioada fertila? ...pana azi nu a venit ciclul...astept raspuns...multumesc

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Era o perioada destul de putin fertila, dar puteai ramane insarcinata. Daca ai luat Postinor asa cum ti-a indicat medicul, nu ai de ca sa-ti faci griji. Dar e normal sa ti se fi dereglat ciclul dupa bomba cu hormoni reprezentata de pilula de a doua zi. Ea este foarte periculoasa si timp de vreo 6 luni o sa ai mari dereglari si probleme. In plus, trebuie sa te protejezi cu prezervativ in aceasta perioada fiindca nici nu stii cand poti ramane insarcinata.

4 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Nu ti'a venit probabil pentru ca ti s-a dereglat din cauza pastilei. Du'te si i'ati un test de sarcina de la faramcie ca sa fi sigura...winking

| gabimaris a răspuns:

Ce ai luat? Prostinol? Poate vrei sa spui POSTINOR! Ai grija cu prostinol asta sa nu aiba reactii adverse...laughing

| amberjuly a răspuns:

Pai normal ar trebui sa mai astepti cateva zile poate iti vine. Cand esti stresata mai poate intarzia 2-3 zile. Pe 2-5 mai iti faci un test de sarcina daca nu ti-a venit.

| mioara a răspuns:

Cred ca esti?