Da e posibil/ cumparati un test de sarcina si fa-ti un test de sarcina dimineata/pentru a sti exact intarzierea menstruatiei! dar nu e exclus si o posibila dereglare a menstruatiei... daca testul iese negativ, nu amana si mergi pentru un control la un medic ginecolog.
Da, e posibil. Desi teoretic 18 martie era intr-o perioada cu risc minim, un risc de 5-7% exista. Asa incat poate esti insarcinata. Asigura-te prin a face un test de sarcina din urina de dimineata maine si peste o saptamana. Daca ambele sunt negative si tot nu iti vine menstruatia, du-te repede la gineolog ca e o dereglare posibil hormonala care trebuie diagnosticata si tratata.
Daca ai facut neprotejat, da. Nu inteleg insa ce e cu 22 aprilie. Ti-a venit pe 18 martie, pe 12 apr ai facut sex neprotejat, iar pe 22 apr. ti-a venit iar ciclul? Sau e 22 si inca nu ti-a venit? Ia-ti de la farmacie 2 teste de sarcina, fa-le in dimineti diferite si vezi ce rezultate au. Daca sunt pozitive, mergi la ginecologie. Daca sunt negative, calmeaza-te si data viitoare foloseste prezervative. Daca iti mai intarzie inca 5-7 zile, mergi la ginecologie pentru a afla cauza.
Daca nu te-ai protejat, posibil sa ai probleme, fa un test de sarcina, sau mergi la un ginecolog.
...SATULA PANA PESTE CAP DE INTREBARI DE GENU...DE CE NU CUMPARATI UN TEST DE SARCINA? CEL MAI IEFTIN E 4, 5LEI IAR UNU MAI BUN E KM 10LEI... E ASA MULT? MIA NU MI SE PARE... FATI UN TEST...NU ARE DE UNDE STI LUMEA CE SE INTAMPLA IN GAURA TA.
Meioana, daca te-ai saturat de intrebari de ce nu te retragi? Am intrebat doar, daca nu ai chef, nu raspunzi
Am avut o dereglare a menstruatiei, nu sunt insarcinata. mi-a venit ciclul. mersi pentru raspunsuri
Cel mai sigur ar fi dc ti-ai cumpara un test ...si sa-l faci dimineata... iar dc totusi e negativ testul. trebuie sa mergi neaparat la un med gine...bafta