| anonim_8127 a întrebat:

Ultima oara cand am avut ciclu a fost pe 18 martie si pana acum nu mi-a venit pana pe 22 aprilie, am facut dragoste cu prietenul meu pe 12 aprilie, e posibil sa fiu insarcinata? ajutati-ma va rogggg multtt

Răspuns Câştigător
| DenissaDeea a răspuns:

Da e posibil/ cumparati un test de sarcina si fa-ti un test de sarcina dimineata/pentru a sti exact intarzierea menstruatiei! dar nu e exclus si o posibila dereglare a menstruatiei... daca testul iese negativ, nu amana si mergi pentru un control la un medic ginecolog.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, e posibil. Desi teoretic 18 martie era intr-o perioada cu risc minim, un risc de 5-7% exista. Asa incat poate esti insarcinata. Asigura-te prin a face un test de sarcina din urina de dimineata maine si peste o saptamana. Daca ambele sunt negative si tot nu iti vine menstruatia, du-te repede la gineolog ca e o dereglare posibil hormonala care trebuie diagnosticata si tratata.

| psiholoaga a răspuns:

Daca ai facut neprotejat, da. Nu inteleg insa ce e cu 22 aprilie. Ti-a venit pe 18 martie, pe 12 apr ai facut sex neprotejat, iar pe 22 apr. ti-a venit iar ciclul? Sau e 22 si inca nu ti-a venit? Ia-ti de la farmacie 2 teste de sarcina, fa-le in dimineti diferite si vezi ce rezultate au. Daca sunt pozitive, mergi la ginecologie. Daca sunt negative, calmeaza-te si data viitoare foloseste prezervative. Daca iti mai intarzie inca 5-7 zile, mergi la ginecologie pentru a afla cauza.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca nu te-ai protejat, posibil sa ai probleme, fa un test de sarcina, sau mergi la un ginecolog.

| meioana a răspuns:

...SATULA PANA PESTE CAP DE INTREBARI DE GENU...DE CE NU CUMPARATI UN TEST DE SARCINA? CEL MAI IEFTIN E 4, 5LEI IAR UNU MAI BUN E KM 10LEI... E ASA MULT? MIA NU MI SE PARE... FATI UN TEST...NU ARE DE UNDE STI LUMEA CE SE INTAMPLA IN GAURA TA.

| anonim_8127 explică:

Meioana, daca te-ai saturat de intrebari de ce nu te retragi? Am intrebat doar, daca nu ai chef, nu raspunzi

| anonim_8127 explică:

Am avut o dereglare a menstruatiei, nu sunt insarcinata. mi-a venit ciclul. mersi pentru raspunsuri

| symonika a răspuns:

Cel mai sigur ar fi dc ti-ai cumpara un test ...si sa-l faci dimineata... iar dc totusi e negativ testul. trebuie sa mergi neaparat la un med gine...bafta