| viorelaaa a întrebat:

Ultima zi de ciclu menstrual, a 4a zii de cand iau pastilele anticonceptionale, sex neprotejat, a ejaculat in mine. e posibil sa fiu insarcinata? dimineata am vomat, dar cred ca din cauza pastilelor.cum e treaba cu calendarul?

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti sa fii insarcinata.

| catthshshshs a răspuns:

Ankame4u, ceea ce stii tu este complet gresit! Oricand se poate ramane insarcinata, nu este o zi sigura!
Ca sa fii sigura de sarcina fa un test la minim 21 de zile de la contactul sexual neprotejat. Teoretic nu ai cum sa ramai insarcinata daca le-ai luat la ore fixe si de fiecare data.

| Missbabydoll a răspuns:

Bine ankame4u fa tu sex neprotejat in timpul menstruatiei si 9 zile dupa si lasa-i pe altii sa faca protejat si atunci, nu-i mai invata tu prostii. Am citit pe un forum ca anticonceptionalele te protejeaza inca de la prima pastila. Daca ai luat pastilele la ora care trebuia si mai erai si in ultima zi a menstruatiei (sansele sa ramai insarcinata in timpul menstruatiei sunt mai scazute decat in timpul perioadei fertile, dar totusi sunt sanse destul de mari) nu cred ca esti insarcinata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In timpul menstruatiei si 9 zile dupa nu ramai insarcinata daca faci sex neprotejat, insa poti lua boli cu transmitere sexuala.ai mai multa grija data viitoare!