anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ultimele luni au fost groaznice, din cauza stresului am făcut atacuri de panica. Neștiind ce sunt, am făcut fel și fel de analize pana sa aflu ca totul era pe baza de stres. Am început sa devin tot mai stresata și mai indispusa, am renunțat la servici pentru ca nu mai făceam fata. De atunci am avut certuri într una cu el, simțeam ca ma evita și ca nu mi oferă suficienta atenție. I am spus ca am nevoie sa ies sa ma plimb, a spus ca nu are chef. Văzând asa, am avut o discuție în care mi-a zis ca nu poate avea grija de mine, ca el nu poate avea grija nici de el (are 26 ani), și ca ar fi mai bine sa renunțăm. Pana sa am aceste atacuri de panica lucrurile mergeau relativ bine, eu mergeam la munca, el la fel, ne împărțeam sarcinile în casa, făceam cumpărături împreună, totul ca într o relație normala. Îmi spunea ca atunci când va sta bine cu banii ma va cere în căsătorie ceea ce m-a bucurat enorm. Problema lui însă au fost păcănelele dar puteam trece și peste asta, arata timp cât găseam o cale sa renunțe la ele. Mi-a făcut mult rău în perioada asta pentru ca n am știut ce se întâmplă cu mine și el nu prea mi-a fost alături, a zis sa renunțăm la relație cu zâmbetul pe buze, iar eu eram distrusa. Au trecut 5zile și nu mi-a scris măcar un ce faci sa vadă dacă sunt bine ținând cont ca știa stările mele. De ce după 3 ani în care ne am înțeles ca o familie, pentru o problema de a mea care poate o puteam depăși cu ajutorul lui și al unui psiholog, prefera sa nu mai știe nimic de mine? Ultimele lui vorbe au fost ca îl sufoc și ca vrea sa își reia viata dinainte (înainte ieșea prin centru, bea mult, etc). De unde schimbarea asta de la gândul ca o sa fiu viitoarea lui nevasta la faptul ca vrea sa își reia viata de om singur? Eu nu vreau sa ii scriu atâta timp cât mi-a zis ca îl sufoc. Iar el după 3 ani în care au fost și bune și rele nu îl mai interesează măcar sa vadă cum ma simt. E dureros oricât as încerca să trec peste ma gândesc la toate momentele, am o grămadă de poze de a lungul timpului pe care nu le pot șterge. As vrea măcar sa își ceara scuze pentru ca nu mi-a fost alături.

3 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Tu vrei sa intrebi ceva sau de fapt incerci sa te descarci? Spun asta pentru ca ai scris si ieri despre problema asta si se pare ca nu iti place ce raspunsuri ai primit. Ce anume iti doresti de fapt? Vrei sa iti spuna cineva ca va fi bine intre voi, ca se va intoarce la tine? Crezi ca daca iti spune cineva asta, se va si intampla? Tu nu intelegi ca nu te mai vrea? Tu nu intelegi ca e mai bine pentru tine ca nu mai sunteti impreuna? Meriti pe cineva mai bun, pe cineva care sa te iubeasca! El nu te iubeste! Inceteaza sa te mai gandesti la el si mergi mai departe. Esti foarte tanara, incepe un nou capitol! unul mult mai frumos!

| Saiko10 a răspuns:

Nu te a iubit, daca un om sta langa tine numai la bine si pleaca imediat cum dai de rau, mai bine ca a plecat, pentru ca nu era un om bun.