Vezi? Daca erai insarcinata, dupa atata timp testul ar fi fost pozitiv. 3 zile intarziere este destul de putin.E posibil sa fie de la o dereglare hormonala sau, asa cum am zis mai sus, sentimentala sau psihica. Cel mai bine te duci la o consultatie ginecologica. Un expert te poate ajuta mai mult decat oricare dintre noi. Costa in jur de 50lei la un cabinet particular. Iti urez mult succes si multa liniste! Sper ca te-am ajutat macar putin! Te pupic!
Nu cred ca e vorba de o sarcina aici, posibil sa fie alta cauza, caldura, stresul, etc[asa cum ti a venit cu 3 zile mai devreme asa poate sa ti intarzie cu 3-4 zile, nu cred ai motive de ingrijorare
Chiar tu zici ca esti foarte stresata si nu dormi, stresul poate sa iti deregleze ciclul menstrual, nu te mai stresa din cauza sarcinii, nu esti insarcinata, ai fi aflat pana acum.Nu stiu daca vreo boala venerica iti afecteaza ciclul dar daca nu ai alte simptome cred ca poti sta linistita si din acest punc de vedere.
Mi s-a intamplat si mie sa nu imi vina menstruatia doua luni la rand...nu ai nicio boala si nici insarcinata nu esti. Keep calm. Poate ai racit la ovare sau e de la stress..dereglari ale somnului etc. Si oricum au trecut doar 2 zile...se mai intampla sa intarzie
Nu cred ca esti insarcinata, ca sa scapi de grija asta, fa-ti un test. Nu cred ca vreo boala venerica ti-ar opri menstruatia. Cred ca e de vina metabolismul tau, poate s-au schimbat niste lucruri in viata ta, in plan mental sau sentimental!
Toate cele bune!
Mi-am facut test Barza si nu sunt insarcinata.dar ma ingrijoreaza intarzierea deja am 3 zile de intarziere.mi-e frica ca nu o sa-mi mai vina niciodata ciclu.nu am sangerari nu am nici scurgeri vaginale mirositoare.as putea avea vreo boala sau asta e doar in mintea mea.acm o saptamana ma tineau pic sanii si ma tinea un pic jos si amc rezut k imi vine ca asa a fost si luna trecuta.imi e foarte frica
Multumesc din suflet...multumesc ca imi mai dati o stare de liniste pentru ca sunt f pesimista
Stai linistita ca vine el. Te pup, multa sanatate si toate cele bune!
Vezi? Daca erai insarcinata, dupa atata timp testul ar fi fost pozitiv. 3 zile intarziere este destul de putin.E posibil sa fie de la o dereglare hormonala sau, asa cum am zis mai sus, sentimentala sau psihica. Cel mai bine te duci la o consultatie ginecologica. Un expert te poate ajuta mai mult decat oricare dintre noi. Costa in jur de 50lei la un cabinet particular. Iti urez mult succes si multa liniste! Sper ca te-am ajutat macar putin! Te pupic!
Daca ai facut test si nu esti, crede-ma ca dupa atata timp se vedea clar. Ar putea fi vorba despre o dereglare hormonala normala. Nu e o boala. Totusi te poti duce la un medic. O consultatie ginecologica costa in jur de 50ron la un cabinet particular. Daca ai vreo problema hormonala poate sa-ti dea un tratament. Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau este sa ramai calma si sa nu te mai gandesti la asta!
Stai linistita. am patit si eu ceva de genu tau. si am fost la gine. raspunsul. la orice adolescenta ii poate intarzaia sau sa-i vina mai repede tine de dereglarile hormonale. si stresul te face sa iti intarie si mai mult daca zici ca nai mai avut relati sexuale dim amrtie si ca de atunci ai mai avut menstruatie eu zic sa stai calma.
Multumesc frumos de raspuns