| soricelulmeu a întrebat:

Ultimul raport sexual l-am avut pe data de 1/07 si a fost neprotejat.nu si-a dat drumul in mine numai ca de o saptamana imi e frica sa nu fii ramas insarcinata.imi e greata si imi vine sa vomit si am ameteli. ar trebui sa ma ingrijorez?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate 1/06. Orice contact sexual neprotejat are un risc de sarcina cuprins intre 4 si 27%, in functie de perioada ciclului menstrual in care se desfasoara. Totusi, mi se pare prea devreme pentru simptome de sarcina, cred ca este doar imaginatia ta si frica. Asta nu exclude o sarcina. E prea devreme pentru test de sarcina sau consult ginecologic. Mai asteapta macar pana pe 22/06.

10 răspunsuri:
| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Mai bine te-ai duce la ginecolog. Nu se stie.

| ashley_2042 a răspuns:

Aceste simtome pe care le ai chiar ai fi insarcinata dar mai bine te duci si iti faci un test de sarcina si vezi daca e pozotiv inseamna ca esti insarcinata si daca esti trebuie sa ai o discutie cu parinti tai vb serios

| SweetCandy a răspuns:

Fa un test de sarcina din urina de dimineata!

| TąNyą a răspuns:

Eu zic ca 85% sunt şanse să fi însărcinată
15% să fie din cauza vremii. O alimentaţie necorespunzătoare.
Fă-ţi un test, du-te la control.
Mă bate gândul că eşti însărcinată pentru că băieţii după începerea contactului sexual pot avea un „pre-ejaculare" ce conţine puţini spermatozoizi, dar te pot lăsa gravidă. Protejează-te!

Sănătate.

FantaSZy.

| andreeasim1 a răspuns:

Un pic mai mult DA. Pentru a nu mai fi atat de ingrijorata si stresata de ce nu faci un test? asa scapi de orice indoiala. Iati un test acre se face in orice moment al zilei, il gasesti la farmacie si costa in jur de 10 lei

Răspuns utilizator avertizat
| ionelafrumusik89 a răspuns:

Mai bine fa-ti u n test de sarcina si vezi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine e sa iti cuperi un test de srcina sau sa te duci la un ginecolog

| gyamica a răspuns:

Fa un test de sarcina! big grin

Răspuns utilizator avertizat