Sper ca acum ai inteles ca Facebook-ul nu este o solutie, un loc unde sa-ti cauti iubite. La tine este totusi un caz fericit, puteai da peste o fata care sa-si bata joc de tine.
Oricum, poveste voastra este frumoasa dar trebuie sa accepti ideea ca nu poate avea un viitor. Pastreaza legatura cu ea, cel putin pentru frumoasele voastre sentimente si puteti deveni, chiar daca virtuali, doi buni prieteni, ceea ce nu-i deloc putin. In viata sunt momente in care simti nevoia sa vorbesti cu cineva care sa te inteleaga, iar ea poate fi o solutie de lunga durata.
Iti doresc sa-ti gasesti o iubita "loco", langa care sa poti sa te bucuri de frumusetea tineretii.
Iti multumesc ca ai reusit sa ma intelegi.Cu lacrimi in ochi, i-am spus ca asta nu poate avea un viitor. Sper din tot sufletul ca a inteles mesajul meu.A fost o experienta frumoasa, intr-adevar, dar nu mai rezistam.Probabil acum e devastata, dar..viata trebuie sa mearga inainte.A fost doar o experienta online pana la urma.
Daca va placeti atat de ce nu vorbiti si pe skype?! Daca nu e foarte mare distanta, ar trebui sa stabiliti cumva sa va vedeti macar la 2 saptamani o data, si faceti drumul fiecare alternativ.
Lucrurile frumoase si de calitate sunt tot mai rare! Daca e chiar asa cum ai scris, trebuie sa va vedeti si sa va percepeti pe viu!
Inainte de Revolutie, proaspetii absolventi de facultate primeau repartitii uneori la mari distante unul de altul, si atunci, in weekend, faceau fiecare cate jumatate de drum, ca sa fie impreuna cateva ore sau o noapte macar.
Curaj si success!
Aoleu cat ai scris. M-a luat somnul. Ia vorbiti voi putin si video chat nu numai text. Si daca simti aceleasi lucruri, fa-i domnisoarei o vizita. Convingi cumva parintii sa mergeti in excursie un weekend sa vizitati orasul respectiv si din intamplare te intalnesti cu ea.
De la atat instabilitate emotionala mi-a dat sangele pe nas. O iubesti, dar nu o iubesti. E cea mai buna prietena a ta, dar nu e. Nu vrei sa o piezi si te intelege ca nimeni alta in timp ce vorbitul cu ea ti se pare o povara. Ba ca ti-e frica ca o ranesti, ba ca ti-e frica sa nu o pierzi, ba ca relatia asta nu duce nicaieri si vrei sa pui punct, etc.
Pana si in mintea femeilor e mai multa ordine decat haosul din tarna aia de pe umerii tai. Tu nu ai nevoie de o prietena, tu ai nevoie de o camera captusita cu bumbac.
Um..nu vreau sa fiu,, dur'', dar pur si simplu nu ai inteles absolu nimic din ceea ce am scris.Doar,Cara-te.
E frumos ce si zis, dar mi se pare puțin cam greu să începi să o placi așa, dar cine sunt eu să judec.Stati atat de departe?
Din pacate da, nu am ce sa fac.Si nu pot zice ca o plac chiar asa intrucat i-am cunoscut doar personalitatea online, si tare ma intreb daca era la fel in alte circumstante.Dar, da, sta foarte departe si nu as putea sa o vad deloc.