-_* Astfel se comporta cu toate crede-ma nu insinua ca esti mai speciala, > Si poti fi sigura poate pentru noi nu dar in fata lui esti oricum o copilita. Nu se va intilni cu tine pentru ca esti prea mica, crezi ca esti unica lui admiratoare? Tine distanta, el te-a cucerit (cu metodele sale de C*rvar) dar nu a fost nici o dragoste la prima vedere. Cauta-ti de treaba si savureaza-ti copilaria,, pentru ca iti va parea rau mai tirziu. Nu ma considera adept al celor care-s contra fetitelor de 12 indragostite dar tu pur si simplu visezi, nu ai vazut destui baieti pentru ca sa-ti dai seama ca el pur si simplu se joaca. GOOD LUCK
Cauti ajutor de acum 6 luni in legatura cu relatia ta care a inceput acum 5 luni. Bafta in cautare!
Nu exista un raspuns mai bun la intrebarea asta decat al tau.Ti-as da o bere.
Multumesc.
Parerea mea e ca acest baiat nu merita atata atentie. Stiu cum e sa fii indragostita, mai ales la varsta ta cand e 'prima dragoste' si totul e nou. Si stiu ca, daca intr-o relatie exista iubire, varsta nu cantareste nimic. Si mai stiu ca tu ai fi gata sa il iubesti asa cum e daca n`ar fi 'curvar', asa e? Cu toate ca bea, cum ai zis etc. Dar incearca sa te gandesti la cum ar fi relatia voastra, considerand ca tu esti destul de matura pentru el. Din cate ai zis tu acolo, nu pare ca sentimentul sa fie reciproc, asa ca el va continua sa se uite dupa alte fete, mai ales ca tu nu esti pregatita sa il 'satisfaci'. Astfel de baieti, oricat de draguti ar parea, nu stiu sa pretuiasca o fata asa cum merita. Tu nu mai ai ce sa faci, inima ta a luat deja decizia, dar tu poti sa te pui impotriva ei ca sa nu mai suferi. Vei vedea ca, intr-o dimineata te vei trezi si iti vei da seama de niste lucruri legate de genul acesta de baieti. Nu e usor, dar bafta!
Uite ce cred eu despre asta incerc...1. Poti fi cu el si vei fi fericita la inceput dar daca vor revenii acele obiceiuri urate in relatia voastra vor aparea fisuri si probabil ca vei suferi putin 2. Poti sa iti vezi de treaba si probabil ca vei regreta dar vei fi ferita de probleme viitoare.
Sincer poate il placi dar nimic mai mult nu poti vorbi de iubire la acesta varsta...eu te sfatiesc sa il uiti
Pai unii baieti asa cred ca daca tu esti mao mica cu cativa ani nu poate fi ceva intre el si tine. Daca tu i-ai zis ce simti pentru el si el nu a reactionat adica nu a ras de tine inseamna poate ca si el are aceleasi sentimente pentru tine sau doar nu-i pasa. cel mai bine ar fi sal intrebi tu personal daca te place si atunci vei sti cu adevarat pentru ca doar atunci cand il privesti in ochi si il intrebi tu personal atunci vei sti ca iti spune adevarul
Nu stiu daca e asa cum ai spus tu ''curvar'' si schimba fetele ca pe ciorapi nu merita
Buna Andreea
Ai drepte in mod normal nu ti-as fi acordat atentie si chiar t-as fi trimis la papusi dar m-a placut abodara ta si felul in care t-ai prezentat situatia: foarte detasat si obiectiv cu plusuri si minusuri
Deci uite ce te sfatuiesc eu dupa cele relatate de tine mai sus:
Daca asi fi in locul tau eu nu l-as pierde ca PRIETEN as incerca oricat m-ar fi de greu sa ma detasez de sentimentele mele fata de el sau cel putin sa nu le mai aduc in discutie. El pare foarte incantat de prietenia voastra iar pentru moment nu te poate vedea ca mai mult de atat. El este la varsta la care trebuie sa "exploreze" iar el l-as sustine din umbra pentru ca in felu asta as avea destule de invatat.
Poate cu trecerea timpului felul in care te priveste el se va schimba si atunci vei putea obtine cea ce iti doresti de la el. Insa ai grija atunci poate vei fi tu cea inselata. Trebiue sa stii depe acum dacaesti dispusa sa iti asumi asta
E ok sa ii fi prietena atat timp cat nu va trebui sa renunti la tine "Mai bine un sfarsit cu suferinta decat o suferinta fara sfarsit!
sper sa te fi putut ajuta si daca mai pot face ceva sweet_princesse_me@yahoo.com
Eu una zic sa-l uiti, asta din ambele puncte de vedere, anume:
1. Am avut si eu 12 ani si am experimentat si eu de mai multe ori ceea ce simti tu acum, dar privind inapoi ma gandesc "Ce naiba am vazut eu la tipul ala?"
2. Si eu am vreo 16 ani si mai multi pusti de la 9 la 13-14 m-au placut, dar nu am facut nimic din simplul motiv ca mai incolo ar fi gandit si ei ca mine la varsta lor (in speta si a ta).
Tu (de 12) ai vrea sa fii cu unu de 16, dar "curvarul" tau s-ar simti aiurea sa spuna cuiva sau doar sa gandeasca ca e cu una de 12. Bine, faci ce vrei, dar eu zic sa-l uiti, adica sa ramaneti FOARTE buni prieteni, dar nimic romantic.
Eu cred ca la varsta asta ai lucruri mult mai importante de facut. Ce te face sa crezi ca ceea ce simti tu pentru el este iubire? Sau poate vrei sa fii victima cu numarul 26? ...asta presupunand ca il credem pe micul CasaNova.