| LoooVe <3 a întrebat:

Umm. Buna am nevoie de ajutorul vostru... In aceasta vara, am iubit un baiat, pe toata perioada verii, el stia. ne sarutam, si ne comportam ca si cum eram un cuplu, ne vedeam in fiecare zi, mergea foarte bine... sad Pana cand intr-o zi, mi-a zis ca daca nu vrea sa ma intrebe sa fiu cu el, e pentru ca el ma iubeste pe el si inca ofata. sad

Apoi, i-am zis verisoarei lui asta, ( eu cu verisoara lui eram prietene) si mi-a zis ca el are deja o iubita. El mi-a zis ca nu e adevarat. apoi o alta buna prietena mi-a zis asta. eu nu am vb cu el despre asta. intre timp, mi-am facut 2 noua prietene. una dintre ele era prietena lui cea mai buna. si ea stia totul despre el. si mi-a zis cateva lucruri pe care nu trebuia sa le stiu. sad ca el face asta cu fiecare fata. si ca da, el are o iubita. si cealalta fata a pus pe facebook o poza cu ei 2. si el mi-a zis ca a 2a prietena e cealalta fata. si cand am intrebat-o daca ei ii place de el, ea mi-a zis nu. dar azi, cand am vazut poza cu ei 2, am simtit o durere in suflet. sad chiar daca acum cateva zile l'am sters din facebook. si in plus, m-am bagat intr-o relatie pentru ca sunt sigura ca pot sa il fac fericit pe acest baiat. el chiar ma iubeste. sad cum sa il uit pe celelalt?

Răspuns Câştigător
| crazygirlyo a răspuns:

Ofsad. cam complicata situatie straight face. pentru inceput trebuie sa deschizi ochii si sa incerci sa te gandesti la tot. gandeste-te cat timp si. a batut joc de tine aiurea respectivul baiat sad. sa fie cu cineva. dar sa se sarute cu altele pe langa.pf. numai iubire nu e asta oh go on. dar uite ca din pacate tu ai ajuns sa fi una din victimele unui baiat care nu cred ca iubit vreodata pe cineva. probabil e la varsta aia la care totul si frumos. pacat pentru el sad iar cu baiatul celalalt. dai o sansa! merita.sincer din ce in ce mai rar mai gasesti un baiat care chiar sa iubeasca cu adevarat! ai o sansa. nu o pierdewinking. o sa vezi dragostea o sa vina pe parcurs trebuie doar sa iti dai o sansa in primul rand tie. sansa de a fi fericita.si iubita! daca iti proprui asta o sa reusesti. totusi doar nu o sa stai o viata in treaga dupa un prost care nu stie de cat sa raneasca multe pers. prin prostia si indiferenta lui rolling eyes. nu, nu merita! dai o sansa baiatului ala si ai grija de el! daca chiar te iubeste cu adevarat cu singuranta o sa te faca fericita!

Ai grija de tine happy.

3 răspunsuri:
| Emma_6271 a răspuns:

Poi lasa`te iubita de noul tau iubitsmug
Si treptat o sa-l uiti

Pt ca si eu am fost intr-o relatie de 8 luni cu un baiat si apoi ne-am despartitoh go on
Si ne-am despartit acum 3 luni si ink mai tin 30-40% la el si el tine la mine dar e prea ambitios sa`mi zica (mi`e mi-a zis varul lui ca ink mai tine la mine)

si uite`ma acum intr-o relatie cu varul l; uilaughing
bafta:*

| Luori a răspuns:

Iubirea nu apare intr-o zi sau o luna! Sunt niste sentimente trecatoare, nu-i nevoie sa dai totul pentru ele si nici sa te amagesti. De ce sa crezi pe toata lumea si tu, in schimb, sa nu discuti cu acest baiat? Nu poti simti cand te minte si cand nu? Ia incearca, sa vezi cum se va schimba situatia.
Ia o pauza, gandeste-te la ceea ce vrei. Indeparteaza-te de baiatul care te joaca, sau incearca sa te joace pe degete si te fraiereste. Nu te lasa umilita!
Ceea ce simti tu nu-i iubire. Nu este inca. Daca ma vei contrazice, iti vei demonstra singura, prin trecerea timpului, ca am dreptate. Daca te indepartezi, nu mai discuti mult despre el si nu il vezi, nu iei legatura cu el, si nu te interesezi de el, iti va trece mai repede.

| Addriana_2885 a răspuns:

Poi de cate ori de gandesti la el, adu-ti aminte ca toate cuvintele frumoase pe care ti le-a zis le-a zis la fiecare fata de care i-a placut; incearca sa ai nu mai ai de-a face cu el deloc, sa nu-l mai vezi si nu in ultimul rand aprecieaza-l pe cel de langa tine.Bafta!