| babygyrl a întrebat:

Un amic de-al meu are o problema.Prietena lui l-a mintit. Din greseala i-am spus ceva despre ea.Ca s-a culcat cu un baiat.si el a intrebat-o pe ea daca e adevarat ea se jura ca nu.Eu stiu si de la ea, si de la baiatul cu care s-a culcat si de la prietena lui. Ea incepe sa plang si sa zica ca nu e adevarat.Baiatul cu care s-a culcat ea i-a spus si lui ca e adevarat. El nu stie ce sa faca. Ce sa creada. Ce ar putea face?

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E vina ta ca te bagi intre ei.Trebuia sa iti ti gura!

Oricum, daca s-a culcat cu ala sau nu, in niciun caz n-ai cum sa stii tu cu siguranta!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Eu nu înţeleg care e problema lui. Adică dacă nu s-a culcat cu băiatul respectiv pe timpul relaţiei, el nu ar trebui să investigheze. Ea e acum cu el. Contează aşa mult cu cine s-a culcat sau nu înainte? Nu trebuie să creadă nimic. Baftă!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Sa treaca peste asta! Doar daca nu i-a spus ca el a fost primul barbat din viata ei! Cred ca si el are in trecutul lui multe femei, asa ca... Este un vers dintr-un cantec al fetelor de la Spice Girls : "If you want my future, foget my past!" Iar tu nu mai baga strambe si amicul n-o sa mai aiba nici o problema!

| Miauti a răspuns:

Mda! simplu si usor adunai pe toti ca atunci o sa vada cine minte si cine nu.

| Gigiku a răspuns:

Sa uite. Tot!