La 21 de zile de la ultimul act sexual poti face un test xare iti va indica daca esti sau nu gravida.
Testele nu sunt sigure 100%.
Ai zis ca ai avut contacte sexuale neprotejate toata luna decembrie. Exista risc mare sa fii insarcinata.
Mergi la un ginecolog.
Am intrat in a 4 zi de întârziere. Crezi că se va vedea la ginecologie sarcina? Sau să mai aștept încă 2 zile și să fac iar un test?
Așa este îmi doresc enorm de mult un copil...să de-a Dumnezeu.
Mai asteapta cateva zile pana sa faci alt test.
Ar trebui interzise prin lege persoanelor ca tine să se reproducă. Ai un servici? Un soț? O casă? O stabilitate financiară ca să i dai ceva copilului ăla? Crezi că e o jucăriei? Il ai pe viață o data ce l ai facut! Știi cit costă pe lună un copil? Cam 300 euro. Dupa xe incepe școala ajungi la 500. Cu facultatea la 1000. Inainte da a deschide picioarele ar trebui să folosiți un alt organ: se numește creier, asta bineînțeles dacă il aveti!
Frumos ajutor. Stați liniștit/ă măcar să gândească și să aibă toate femeile din lume posibilitate mea. Și soţ și serviciu și casă am...
Și care e problema ta cu ce vrea să facă femeia? Îi crești tu copiii?
Da tu cine dracu esti? Avocatul ei sau doar vreun alt băgător de seamă?
Măi, ***, da tu cine ești? Ori ajuți omul cu un răspuns, ori îți păstrezi comentariile de prost gust pentru tine.
Am înțeles. Băgător de seamă
Nu stau să-mi bat capul cu toți proștii care nu știu decât să judece pe alții.
Și a trecut atâta timp am zis să împărtășesc Cu voi experiența mea.pe scurt Îmi doream foarte mult un copil încercări fără rezultat și multe lacrimi. nimeni nu mă ajuta să-mi explice de ce nu pot rămâne însărcinată nici doctori ginecologi. Am căutat singură pe internet răspunsul pentru că dorința era mare. În fine problemele Cu trompele și a trebuit tăiate ambele. Asta înseamnă imposibil să mai rămână gravidă natural.Am făcut operația. și rămâneam gravidă doar inseminare artificială mulți bani dar nu mai contează acum Am reușit din a doua încercare Am o fetiță de 2 ani sunt tare fericită și mulțumesc lui Dumnezeu că a fost lângă mine
Se poate face un test de sarcina care are șanse mari să arate rezultatul corect la 7 zile de la întârzierea menstruației in cazul in care ai un ciclu menstrual regulat. Testele pe care le-ai făcut sunt neconcludente și reprezintă bani aruncați pe fereastră.
Ahh... Sau uitam! După ce naști iti rămâne oricum posibilitatea de a scrie aici o intrebare:" Ajutor TPU, am nascuuut! Ce să fac acumaaaa?!? Va rog ajutati mă!"