Prin asta trecem adeseori multe dintre noi fetele si eu mereu folosesc nish vorbe'' pentru mine esti ca si un frate, si nu te-as putea vedea ca si un iubit pentru ca ma inteleg bine cu tine si nu m`as vedea intr-o relatie.de ce sa stricam o prietenie frumoasa '' si aici se incheie tot...nu esti nici irascibila, nu il ranesti.o sa ramaneti prieteni mai departe, amici.
Faci in asa fel incat sa devina o relatie de prietenie, sa aiba impresia ca nu are vreo sansa cu tine la ceva mai mult.In caz ca nu intelege ii zici ca nu e genul tau sau ca te mai gandesti.nu stiu gasesti tu ceva.Sau mai este si varianta sa fii mai seaca cu el si se va plictisi pana la urma.
Tu trebuie pur si simplu sa il ignori, sa nu ii dai sperante, ca el sa-si poata da seama ca nu il placi. De suferit oricum va suferi (asa cum se intampla de obicei), dar nu din cauza ta, deoarece el va crede ca numai el e de vina, ca nu a incercat mai mult, ca e timid etc.../ Oricum, asta e ideea. Sper ca ti-am fost de folos.
Bună.
Îi spui frumos și civilizat că ai pe cineva sau nu te intereasează o relație de prietenie cu cineva, pe moment.
Pa, pa.