Pai cred eu ca orice om doreste sa fie fericit iar orice om care vrea sa fie fericit are nevoie de o femeie/barbat care sa il/o iubeasca. Degeaba iti iei o fata care e frumoasa dar este rece, proasta, naiva sau mai rau, parsiva. Mai mult ca sigur a doua varianta este cea mai buna!
Din ce inteleg eu "nu e la fel de frumoasa" nu presupune ca-i urata, ba chiar inteleg ca e ori frumusica ori chiar frumoasa doar ca a doua ar fi MAI frumoasa. Si atunci cred ca alegerea e foarte simpla, ba chiar iti dai raspunsul singur chiar din intrebare.
Cu siguranță și cealaltă tipă e frumoasă, simpatică...dar rămâi cu prima, pentru că pe ea n-o meriți.
Buna.
Cea cu sufletul mare. Degeaba isi ia o fata si nu este fericit sufleteste!
Mai bine este sa o alega pe cea cu suflet mare ca frumusete se poate obtine cu operati estetice dar un suflet mare nu il poti cumpara, fundita
Sa fie cu cea cu care este impacat la suflet. Frumusetea e trecatoare, tine minte!
Eu as alege-o pe cea cu sufletul bun.pt ca la cealalta frumusetea va disparea incei incet.
Buna...parerea mea este ca a doua varianta ar fi cea corecta. Daca te va face fericit si te vei simti bine langa ea cu timpul vei ajunge sa o vezi la fel de frumoasa cum este si in interior (chiar daca in ziua de azi conteaza aspectul, interiorul este mult mai important). Succes si sper sa iei deciz corecta si sa fiti amandoi fericiti.
Simplu,niciuna,mai asteapta pana vei gasi persoana potrivita! Vad ca majoritatea spun:"Cea cu sufletul mare"... flas! Ca o relatie sa mearga trebuie sa iti placa atat aspectul fizic cat si partea interioara!