| Alex a întrebat:

Un baiat are deficienta de vorbire (probleme de vorbire, balbait) si familia lui (parintii lui) are probleme financiare. El este student si parintii lui nu lasa sa munceasca pentru sa nu neglijeze facultatea si sa termina facultatea cu bine. Lui ii place de o fata. Cum pot sa dau un sfat prietenul meu? O fata normala se uita cati bani are el? Eu stiu ca o fata normala nu se uita la bani. Cum cucereste o fata cu bani putini? Cum intretii o relatie adevarata cu bani putini? O fata trebuie sa faca cinste, nu-i asa? Un baiat normal nu trebuie sa faca cinste de fiecare data? Prietenul meu e sarac si fata are situatia materiala mai buna decat el. El s-a gandit s-o cheme in parc la o plimbare si n-are bani sa faca cinste momentan. E o ideea buna? Un baiat sarac are deficienta de vorbire (probleme de vorbire, balbait) poate sa aiba o iubita? Eu cred ca da. Ce sfaturi dau prietenul meu?

3 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Salut. Si eu sunt tot Alex. Revin la intrebare. Este foarte greu, de comentat. Dar, de regula, asa se spune: Daca vrei o femeie sa stea cu tine, trebuie sa-i dai doua lucruri. Bani si sex. Atunci sigur acea femeie va sta cu tine. Mai exista un dar. Acei oameni cu deficiente de vorbire, sunt mai umani, mai oameni decat multi alti. Ca atare, acesti oameni pot gasi ori cand, o femeie, dar, acea femeie sa nu urmareasca partea materiala si nici frumusetea. De regula aceste cupluri functioneaza. Timpul va trece, si s-ar putea, ca el sa castige de trei ori mai multi bani ca si ea. Toate la timpul lor. Si ina ceva. Si acel om are nevoie de o femeie, are nevoie de o prietena, si el poate gresi, asa cum si noi gresim. Deci: Viata merge inainte. Sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata. Roata se invarte. Pa

| ingerash17 a răspuns:

Pai eu cred ca daca fata respectiva sta cu el sta pentru ca il iubeste nu conteaza cati bani are sau ca are deficienta de vorbire. banii nu aduc fericire. si decat unu bogat si sa nu te respecte mai bine unul sarac care sa iti ofere iubire, cel putin asa cred eu. sfaturi pentru pr tau nu stiu ...sa aiba grija de iubita lui, sa o iubeasca si sa o respecte

| terbiu a răspuns:

Salut eu i-as spune sa isi stranga niste bani sa fac cinste la prima intalnire sa fac o impresie buna. dupa care as spune ca ar putea ave o reratie stabila atat timp cat intre ei exista respect reciproc si se plac. Dar aici depinde si de fata daca il acepta asa cum este. Eu personal nu vad de ce un baiat sarac cu pobleme de vorbire nu ar putea avea o iubita. Importan ii sa il incurajezi s-o fac ca il ajuti mult si crede-ma ca stiu cum ii, si eu am probleme cu vorbire, balbait. si as vrea intotdeuna un preten sa ma incurajeze sa fac anumite lucrusi de care eu nu vreau sa le fac deoarece mi-ar fi rusine ca ma voi balbai.