anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un baiat care are ceva acnee poate sa isi faca o prietena?

Rog seriozitate, nu bataie de joc.

Răspuns Câştigător
| ElenaGhilbert a răspuns:

Da, mare treaba, ei si ce,? Acneea nu trece? Trece si vei vedea peste citiva ani cit de chipes vei fi! Si crede-ma o fata care te va iubi cu adevarat se va indragosti de sufletul tau nu de niste bubițe care sunt trecatoare! Si fii mai increzut in tine!

25 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Tu ai accepta ca prietena o fata cu acnee?
De aceeasi parere poate fi si ea, in ceea ce te priveste pe tine.

| EnvyU a răspuns:

De ce nu? fi atent, daca te speli pe fata in fiecare zi cu sapun si mananci mai putin gras si mai multe legume/fructe, si dormi cat trebuie si incerci sa nu mai pui mana pe fata ah si daca iti schimbi atitudinea (conteaza enorm gandirea pozitiva, nu mint) atunci o sa scapi si de cosuri si poate o sa vina si prietena.

| ZORRA a răspuns:

Da normal ca isi poate gasi

| al3xandru_4340 a răspuns:

Sa stii ca multe dintre fete nu se uita neaparat la aspectul fizic. Ele se pot indragosti si de tine ca persoana, de comportamentul tau.

| OnuOnulică a răspuns:

Evident ca da, nu conteaza aspectul fizic atata timp cat te duce capul si stii sa porti o discutie.

| neutrino a răspuns:

O prietenie nu este conditionata de existenta acneei. O iubita insa este mai greu...

| LoveSleep a răspuns:

Da ma, normal ca poate.
Aspectul fizic conteaza foarte mult, dar nimeni nu zice ca daca ai acnee o sa te evite toate fetele. E o chestie trecatoare până la urma.

| minrest a răspuns:

Da, poate.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

De ce nu?

| mont a răspuns:

Poate, insa sansa de succes depinde mult de cati bani are.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E doar acnee, nu ti-a crescut un al 2-lea cap, si da e cat se poate de serios raspunsul meu.
O mai depinde si ce tip de acnee are persoana in cauza (unele sunt mai naspa dpdv estetic si nu trec decat tratate iar tratamentul asta depinde de la un om la altul, daca mergi la un consult dermatologic din ce-ti vor explica ai sa te convingi), dar chiar si asa, nu-i capat de drum, sa nu exageram.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca sa rezum ce au spus antevorbitorii mei, nu, nu poti sa iti faci!

| kiri11 a răspuns:

Iti pot propune un produs care te-ar putea ajuta in problema cu acneea : schimbdeocazii.com/frumusete/lupta-acnee-in-luna-sau-retur-bani

| kiri11 a răspuns:

Propunerea vine din urma comenturilor de lauda ale produsului big grin sper sa te ajute!

| dana12848 a răspuns:

Logic...ca da

| CristianaMaria a răspuns:

Normal! stiu ca poate pentru unii suna ciudat, dar mie mi se par atragatori unii tipi cu cosurilaughing.am un coleg in clasa care e plin pe fata si totusi imi place mult de el ca aspect.trebuie sa gasesti fata potrivita, o fata serioasa, care nu e superficialahappy

| BizSinir a răspuns:

Da! dar trebuie sa stii sa vorbesti.Acu na depinde si de fata eu de exemlu nu ca-s superficiala da nu suport deloc cosurile.Cand vad un baiat de genul asta adica si cu vulcani si prost fug dar nu e imposibil.Depinde si de personalitate, comportament...etc.

| 0Andrew0 a răspuns:

Depinde si de fata.

| ijuuuuuuu a răspuns:

Desigur. Dacă te subestimezi din cauza lor, sunt tratamente.

| AmaToaRea a răspuns:

Epinde de comportamentul tau acneea trecewinking

| PrettyLiar94 a răspuns:

Normal ca poate, oricine poate. Nu doar aspectul conteaza, comportamentul e f important in orice fel de relatie. Deci daca stii sa te porti cu o fata e totul ok :*

| LUTTY a răspuns:

Din contra prietene iti trebuie neaparat o prietena ca sa scapi de acnee

| Shi_Atat_Marian_1997 a răspuns:

Normal happy

| CristiPaaul99 a răspuns:

Pfff..am acnee si am succes la fete! Trebuie sa si sti sa vorbesti cu ele ..nu doar sa arati bine.

| Mirelka a răspuns:

Toti ne gasim la un moment dat sufletul pereche...nimeni nu ramane singur. Ca mai tarziu lasam acea persoana asta e altceva. Sa stii ca am vazut pe internet ca lamaia ajuta la acnee. Date pe fata cu lamaie si peste vreo 3 sapt ar trebui sa fie o imbunatatire asta cu conditia in care vei face asta zilnic. Insa am auzit ca usturoiul a vindecat forme foarte grave de acnee, tot la fel sa te dai cu el pe unde ai acnee.