| AnaGabitza95 a întrebat:

Un baiat care m-a iubit 6-7 ani de zile. acum s-a combinat cu o fata. nu stiu de ce simt putina gelozie.

in anii astia eu nu i-am acordat nicio sansa. ma purtam urat cu el, si continua sa ma iubeasca. a mai fost cu cateva fete, dar tot pe mine ma iubea.

intr-o seara i-am zis

"oricum eu nu sunt nimic important pentru tine "

la care el " cum nu. esti prima iubire "

din cauza mea s-a despartit de o fata. in loc sa-i zica "te iubesc x " i-a zis "te iubesc si numele meu "

mi-a zis ca ar sa ma iubeasca toata viata. inainte numai lucruri frumoase imi zicea, mereu se baga in seama cu mine, insa acum. e putin distant si parca ma deranjeaza lucru`asta desi nu vreau sa ma combin cu el, ( dar totusi m-a pus sa-i promit ca am sa-i dau o sansa.)

a fost ff dezamagit cand a aflat de ce baiat imi place, cand i-am spus ca pe acel baiat l-am iubit cel mai mult, mi-a zis ca l-au durut vorbele mele.

nu stiu de ce ma simt aiurea sad

Răspuns Câştigător
| Silvara a răspuns:

Te-ai obisnuit sa fii tu singura persoana din viata lui si sa iti acorde doar tie atentie, de aceea te-ai simtit putin 'geloasa'. Totusi, nu trebuia sa ii spui ca tu iubesti un alt baiat, cel putin nu asa de direct si nu in ultimul rand nu trebuia sa ii promiti ca ii vei da o sansa! Totusi, este bine ca i-ai spus ca placi pe altcineva, dar gandeste-te, el te-a iubit atatea zile, nu trebuia sa il respingi intr-un mod atat de direct! Macar incearca sa iti pese de el, putin! Si in timp vei ajunge sa il iubesti si tu! Iti urez succes si sa ai grija ce faci cu baiatul! Un an nou fericit! Te pup! Pa!

5 răspunsuri:
| Visecolorate a răspuns:

Esti orgolioasa. te'ai obisnuit sa-ti dea atentie si tu sa te comporti asa urat cu el. Nu e bine ce faci. Daca nu ti la el ar tb sa te bucuri ca si'a gasit si el in sfarsit pe cineva.

| Sperman a răspuns:

Esti o cretina! laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Helpmeeveryday a răspuns:

Iti place cand un baiat sta dupa fundul tau! LOL... Daca erau 2 saptamani 2 luni dar nu 6 7 ani frate! Adica cum pana mea sa nu ii acorzi o sansa in 7 ani:O. Vrei sa fii in centrul atentie! Acum cand nu iti da atentie ti se pare ca nu mai existi pentru el! Bravo lui, sincer meriti! Ce baiat mai face asta...So LOL!

| Silvara a răspuns:

Multumesc pentru funda! :*