Acelasi lucru ma intreb si eu! De curand(pe 3 mai ) am aflat ca pr meu mai e cu cineva(acea fata fiind la distanta de 500 km de el) insa cei doi isi trimiteau mesaje amoroase, ba chiar s-au si intalnit odata! Noi ne-am desspartit si el ma roga sa-l iert sa ne impacam! El ma mintea pe mine spunandu-mi ca are treaba acasa sa-l las ca nu poate vb la telefon si el vorbea cu ea si cand avea ocupat eu il credeam ca aveam incredere in el! El spune ca e o simpla amica si ca o consola doar (fiind era suparata) eu adormeam cu ursu' de la el in brate plangeam pentru el mi-era dor de el si exact in ziua aia pe 3 mai am fost la biserica si m-am rugat pentru noi 2 am aprins apoi niste lumanari si m-am intalnit cu el- pura intamplare a fost sa-i citesc eu cele 500 de sms pe care i le trimitea ei de numai 2 saptamani! in mesaje ii spunea'' ingeras'' puiut'' si multe altele! acum spune ca vrea sa se revanseze ca ii pare rau, a venit si a plans in fata mea! eu il iubesc si l-as ierta dar el mi-a gresit de mult prea multe ori! Referitor la intrebarea ta, multi baieti profita de bunatatea fetelor, fetele ii iarta ei iar gresesc zic:'' lasa mai ca ma iarta aia ca e proasta'' dar nu e mereu asa! Trebuie sa-si dea si ei seama ca o relatie serioasa se bazeaza pe incredere! Baietii pot avea ''n''motive de a fi cu o fata: interes financiar, o plac fizic(poate si fac sex cu ea), sau dunt cu ''x'' de ochii lui, doar ca sa aiba o iubita, dar nu numai! Pentru un baiat niciodata nu e de ajuns una singura! spunea un tip ca un baiat nu poate sta 1 luna fara sa aiba la pat ''una noua'' ei se plictisesc repede si vor ceva nou, fetele pun sentimente si sunt considerate ''proaste'' daca plang sau sufera! Bineinteles ca sunt fel si fel de cazuri, sunt baieti care nu gandesc asa si iubesc fete cu adevarat(cunosc cateva cazuri) si stiu si fete care nu tin deloc la iubitii lor-acum depinde de persoana dar mai ales daca acea ''persoana'' e cea potrivita! Niciodata nu se stie ce aveti langa voi! Nu mai aveti atata incredere in nimeni!
99%dintre baieti nu pun mare pret pe dragoste ci mai mult pe sex de acea li se pare ceva normal sa isi insele iubitele dar asta nu inseamna ca nu le iubesc deloc
Buna, depinde de baiat... daca se intampla sa insele odata, hai sa zicem treci cu vederea si il ierti ca te gandesti ca a gresi e omeneste; dar odata ce a repetat greseala atunci nu stiu cata iubire poate simti pentru.acea fata, dar stiu sigur prin asta cat ` respect` are pentru. ea, adica 0. Odata ce ai o prietena care te respecta, te iubeste, nu vad de ce sa o inseli, dar sigur ca unor baieti nu le e de ajuns doar una si incearca si altele, de curiozitate, mai e si anturajul, sa se distreze, etc.
multe zic chestia ca `lasa ca tot la mine se intoarce`...asta poate asa e, dar trebuie sa te faci respectata si odata ce fata si-a pus increderea in el, e urat din partea lui sa o insele, mai chiar de mai multe ori.Se poate sa stea cu el pentru.ca simte ceva pentru. ea in cazul in care a facut sex cu ea poate vrea sa mai aibe o partenera cu care sa se simta bine, sau daca nu au facut-o, poate mai e cu ea ca sa faca sex cu ea, sincer, se poate sa o iubeasca dar mai greu...motive pot fi multe pentru.care un baiat poate sta cu o fata, dar o fata trebuie sa se faca respectata si nu poti ierta la nesfarsit.
dididedediu întreabă: