| Mario1994 a întrebat:

Un băiat care tot îmi trimite mesaje anonime pe messenger, pe alt cont mai exact și tot scrie ce fac, dacă sunt bine sau altceva. Și îl întrebam de ce mi-a scris, zicea că de plictiseală și nu știu ce. Ce ar vrea băiatul ăsta de la mine? Chiar e normal ce face cu mesajele anonime?

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Te place dar îi e rușine să te abordeze de pe contul lui, probbail nu are deloc încredere în el

| Sofer a răspuns:

Te place acel băiat.

| Mario1994 explică (pentru Sofer):

Nu cred sau poate ca da. laughing

| Nemessys a răspuns:

Tu chiar îți bați capul cu imaturi de genul ăsta?

| Mario1994 explică (pentru Nemessys):

Nu, dar nu știu ce vrea.

| Nemessys a răspuns (pentru Mario1994):

Nu trebuie sa scoți vorbele din el. Dacă el nu îți spune de la început ce vrea, da l naibii. Totul se rezolva cu un singur click. Nu fi bătaia de joc a nimănui. Îți garantez ca un om serios nu ar face niciodată asa ceva.

| Mario1994 explică (pentru Nemessys):

Asa e. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Block direct, nu sta la discuții cu așa ceva. Dacă cineva vrea să vă cunoașteți nu ar avea absolut nicio problemă să-ți scrie de pe contul personal cu numele si poza reale. Ar fi si aici, totuși, de discutat că îs și idioți care fac conturi false care par adevărate, deci pe net trebuie să fi totdeauna 100% prudent. Ăsta pare un interesant plictisit, dar netul e plin de nebuni si excroci ordinari. Deci să fi atentă și să folosești cu încredere și ori de câte ori ai nevoie butonul de block.

| Paul754880338 a răspuns:

Cred ca unii dintre noi au prea mult timp liber.

| StefanAdam a răspuns:

Ar cam vrea sa aveti o aventura de o noapte... daca e

| Mario1994 explică (pentru StefanAdam):

Da, sigur. rolling on the floor)

| RAY a răspuns (pentru Mario1994):

Dar ce vrei nunta?